Hoppá! Újabb fotó szivárgott ki a legújabb Bridget Jones-film forgatásáról

Forrás: AFP/Photo12 -
fotó filmforgatás Bridget Jones Patrick Dempsey film
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nagyban forgatják a Bridget Jones naplója harmadik részét, a forgatásról pedig egy újabb fotó látott napvilágot, melyet nem más, mint a film egyik főszereplője, Patrick Dempsey tett közzé. 

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, A Grace klinika sármos sztárja, Patrick Dempsey is szerepet kapott a Bridget Jones naplója harmadik részében Renée Zellweger és Colin Firth oladalán. A színész Instagram oldalán tett közzé egy képet a forgatási helyszínről, mely mellé a következő sorokat intézte: "Szeretek Angliában dolgozni. Renée és Colin remek munkatársak."

Forrás: Instagram/ Patrick Dempsey

Minden, amit még nem tudtál az új Bridget Jones-filmről

Ki ne szeretné a csetlő-botló, súlyproblémákkal küzdő szinglit, Bridget Jonest, akinek boldogságáért lélegzetvisszafojtva szurkoltunk? A rajongók legnagyobb örömére most itt a folytatás! Olvasd el a Life.hu cikkét!

Jó hír: még négy Transformers-mozi készülhttp://www.life.hu/kult/20151005-negy-mozi-keszul-meg-a-transformersbol.htmlMég négy Transformers-mozifilm készül - a rajongókat a Hasbro örvendeztette meg a jó hírrel. KultOrigoRajongók, figyelem! Will Smith visszatér a zeneiparbahttp://www.life.hu/kult/20151005-will-smith-szinesz-tiz-ev-utan-visszater-a-zeneiparba.htmlSzinte hihetetlen, de volt idő, amikor a Men in Black sztárja még énekesként bontogatta a szárnyait. A színész 10 év után most újra mikrofont ragad. Kult--Ilyen, ha valakit Erzsébet királynő lát vendégülhttp://www.life.hu/kult/20150726-a-buckingham-palotaban-a-kiralyi-vendeglatasrol-nyilik-kiallitas.htmlA királyi vendéglátás évszázados pompájából kaphatnak ízelítőt szombattól a Buckingham-palota látogatói.Kult--Napi bölcsességek: íme, az 5 kedvenc Bridget Jones-idézetünkhttp://www.life.hu/kult/20150710-bridget-jones-idezetek-pentekre-szingliknek.htmlEgyszerűen odavagyunk a csetlő-botló, súlyproblémákkal küzdő szingliért, Bridget Jonesért, akinek boldogságáért lélegzetvisszafolytva szurkoltunk. És persze irigyeltük is őt a szexi Mr. Darcy miatt. Íme, az 5 kedvenc idézetünk Bridgettől!KultRadnay Csilla: "Nem az a legfontosabb az életemben, hogy színésznő vagyok"http://www.life.hu/kult/20150623-interju-radnay-csilla-szinesznovel-darabokrol-onismeretrol-szinhazrol.htmlRadnay Csilla magával ragadó kisugárzású, különleges tehetségű színésznő, korosztályának egyik legjobbja. A Nemzeti után most a székesfehérvári színházban és nemsokára az Orlai Produkció Hair című darabjában varázsolja el a közönséget. Színházról, önismeretről és többek közt határfeszegetésről beszélgettünk vele.KultOrigoRántott húsos zsemle, zokni-szandál kombó, nejlonszatyor - Tényleg ilyen egy magyar turista?http://www.life.hu/kult/20150609-ilyenek-a-magyar-turistak-ha-kulfoldon-nyaralnak.htmlA viselkedésünk árulja el leginkább a magyarságunkat, ha külföldön járunk – derült ki a Szallas.hu felméréséből. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.