Íme, az 5 kedvenc szerelmes idézetünk a P.S. I Love You-ból

Forrás: Northfoto -
szerelmes szerelmes idézetek szerelem P.S. I Love You
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne emlékezne a 2000-es évek egyik legsikeresebb romantikus filmjére, a P.S. I Love You-ra? A Hilary Swank és Gerard Butler főszereplésével készült produkció sokunk szemébe csalt könnyeket. Most összegyűjtöttük az öt kedvenc idézetünket a filmből. 

"Tudom, milyen érzés az, hogy mintha ott sem lennél, amíg ő rád nem néz, meg nem érint, vagy nem süt el egy viccet a károdra... Csak hogy mindenki lássa, hogy vele vagy, az övé vagy."

Forrás: Northfoto

"Ha végleg elhagysz, az én életemnek megszűnik az értelme. Ha hagylak elmenni, soha többet nem látlak viszont. De hiába próbálok küzdeni ellene, csak halasztom a halaszthatatlant. Szembeszállok mindennel, hogy még egy percet eltölthessek veled, és ha ez lehetséges, akkor egész életemben érted fogok küzdeni, azért az egyetlen percért, és azért az egy kimondatlan szóért!"

"Olyan erőszakosak vagyunk, nem? Úgy félünk az öregedéstől, hogy megteszünk ellene mindent. Nem vesszük észre, hogy az a legfontosabb, hogy legyen kivel megöregedni."

"Ha megismersz valakit, aki segít elfelejteni a múltat; akkor ő lesz a jövőd."

"Te voltál az életem, de én csak egy fejezet vagyok a tiédben."

Meryl Streep új feminista drámájával kezdődik a Londoni Filmfesztiválhttp://www.life.hu/kult/20151007-meryl-streep-feminista-dramajaval-kezdodik-a-londoni-filmfesztival.htmlAz erős nőket állítja a központba a szerdán kezdődő 59. BFI Londoni Filmfesztivál, amelynek nyitó filmje a Meryl Streep főszereplésével forgatott Suffragette című feminista dráma. KultSarah Jessica Parker meglepő infókat árult el a Szex és New Yorkrólhttp://www.life.hu/kult/20151007-sarah-jessica-parker-nem-akarta-elvallalni-a-nepszeru-sorozat-foszerepet.htmlA világ talán egyik legcsajosabb sorozatát több millióan nézték világszerte. Az utolsó rész óta tíz év telt el, de még a mai napig derülnek ki újabb titkok a forgatásról. Kult--Újra együtt játszik a Love Story szerelmespárjahttp://www.life.hu/kult/20151007-a-love-story-szerelmesparja-ali-macgraw-es-ryan-o-neal-ujra-egyutt-jatszanak.html45 évvel a könnyfakasztó film után újra összeáll a Love Story egykori szerelmespárja, Ali MacGraw és Ryan O’Neal. KultOrigoCharlize Theron Budapestre látogat http://www.life.hu/kult/20151006-charlize-theron-a-fovarosba-erkezik-legujabb-filmjenek-forgatasara.htmlAz Oscar-díjas színésznő néhány hét múlva hazánkba érkezik, hogy a következő filmjének jeleneteit nálunk forgassa. Kult--Daniel Craig túl öregnek tartja magát James Bond szerepéhezhttp://www.life.hu/kult/20151007-daniel-craig-szerint-tul-oreg-james-bond-megformalasahoz.htmlMegdöbbentő kijelentést tett mindenki James Bondja, a rendkívül sármos Daniel Craig: szerinte ugyanis már túl öreg a 007-es szerepéhez. Kult--Angol királynő és mozihős: II. Erzsébet a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20151005-angol-kiralyno-es-mozihos-ii-erzsebet-a-filmvasznon.htmlMeglehetősen ritka, hogy valakiről még életében filmet forgassanak, az meg szinte példátlan, hogy még halála előtt rendszeresen feltűnjön az alakja különböző színészek megformálásában a vásznon és a képernyőn. II. Erzsébet 63 éve uralkodik, és közben popkulturális jelenség lett – mi pedig most a Hercegnők éjszakája című friss film kapcsán összegyűjtöttük a legemlékezetesebb „szerepléseit”. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.