Éljen Bella és Edward! Jön az új Alkonyat-könyv!

Forrás:Pro Video -
Stephenie Meyer Edward Cullen könyv Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha Alkonyat-fan voltál, most igazán örülhetsz. Nem kell újra elolvasnod a rongyosra lapozott köteteket, hiszen jön a legújabb rész!

Halloween körül az egész világ vámpír-lázban ég, talán épp ezért időzítette mostanra Stephenie Meyer az Alkonyat legújabb részét. Illetve azért, mert épp most lett 10 éves a nagysikerű szerelmes vámpír regény.

Forrás:Pro Video

Sajnos nem folytatásról van szó, hanem az első rész újradolgozásáról, amelyben egy egészen extrém csavar van: Bella Beau, Edward pedig Edythe lett, azaz nemet cseréltek. Az Élet és halál című kötet 442 oldalas lett, azaz jó pár este olvasgathatod elalvás előtt, hogy szépeket álmodj. A magyar fordítás is biztosan hamarosan érkezik.

Egy kis adrenalinra vágysz? Segítünk!http://www.life.hu/kult/20151007-kulturalis-programajanlo-oktober-7-11.htmlMost aztán tényleg minden művészlelkű hódolhat szenvedélyének. Lesz zene, tánc, színházi előadás és minden, ami szemnek ingere október második hétvégéjén. Kult--Jennifer Lawrence igazi lázadóként harcol a mutánsokkal http://www.life.hu/kult/20151007-az-ehezok-viadala-uj-elozetese-egyszeruen-dobbenetes.htmlA rajongónak nem kell sokat várniuk, hiszen egy hónap múlva a mozikba kerül a népszerű franchise sorozat, Az éhezők viadala legújabb, és egyben befejező része. A látottak alapján az utolsó rész döbbenetes lesz. KultOrigoNézd meg az új James Bond-dal klipjét!http://www.life.hu/kult/20151007-megjelent-a-sam-smith-altal-enekelt-uj-james-bond-dal-klipje.htmlHiába a vegyes megítélés, a 007 Spectre - A Fantom visszatér című James Bond-film főcímdala gyorsan a brit poplisták élére került. Most pedig a klipet is megnézheted! Kult--Brutális rövidfilm terjed a jelenkori emberről http://www.life.hu/kult/20151007-sokkolo-kisfilm-terjed-a-neten-a-jelenkori-ember-kornyezetszennyezeserol.htmlKorábban már számos társadalomkritikai jellegű fotó és videó látott napvilágot, azonban az összeset übereli a Steve Cutts által készített videó. KultOrigoMeryl Streep új feminista drámájával kezdődik a Londoni Filmfesztiválhttp://www.life.hu/kult/20151007-meryl-streep-feminista-dramajaval-kezdodik-a-londoni-filmfesztival.htmlAz erős nőket állítja a központba a szerdán kezdődő 59. BFI Londoni Filmfesztivál, amelynek nyitó filmje a Meryl Streep főszereplésével forgatott Suffragette című feminista dráma. KultTörőcsik Mari: "Méltósággal szeretném a halált várni"http://www.life.hu/kult/20151007-exkluziv-interju-torocsik-marival-aki-allapotarol-es-a-halalhoz-valo-viszonyarol-meselt.htmlNemrég jött ki a kórházból Törőcsik Mari, aki most megrendítő őszinteséggel mesélt a Life.hu riporterének állapotáról, illetve a halálhoz való viszonyáról. Exkluzív interjú. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.