2018-ig biztosan látható lesz a képernyőn a Bob Burgerfalodája

Forrás: Origo -
Emmy-díj animáció sorozat hamburger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók legnagyobb örömére még egy ideig biztosan képernyőn maradhat Bob, és szeleburdi családja. A 20th Century Fox Television által forgalmazott sorozat még két évig biztosan látható lesz. 

A 2014-ben Emmy-díjjal jutalmazott animációs komédia annyira nagy nézettséget hozott, hogy a folytatás nem is volt kérdéses, így berendelték a hetedik, és a nyolcadik évadot. Ezeknek a produkcióknak a sorsa gyakran már ősszel eldől, hiszen több hónap kell hozzá, amíg elkészül egy rész. - írja az Origo.

Forrás: Origo

A Bob Burgerfalodája 100. része 2016 tavaszán lesz látható, mely a stáb elmondása alapján igen őrült lesz.

Két magyar táncos a főszereplője a Lord of the Dance showjánakhttp://www.life.hu/kult/20151008-ket-magyar-tancos-papp-zoltan-es-kren-andras-a-foszereploje-michael-flatley-lord-of-the-dance.htmlA hazánkba érkező világhírű produkcióban két magyar táncost Papp Zoltánt és Krén Andrást is láthatjuk majd. Kult--Éljen Bella és Edward! Jön az új Alkonyat-könyv!http://www.life.hu/kult/20151008-jon-az-uj-alkonyat-konyv.htmlHa Alkonyat-fan voltál, most igazán örülhetsz. Nem kell újra elolvasnod a rongyosra lapozott köteteket, hiszen jön a legújabb rész! Kult--Íme, az 5 kedvenc szerelmes idézetünk a P.S. I Love You-bólhttp://www.life.hu/kult/20151007-ez-az-ot-kedvenc-idezetunk-a-p-s-i-love-you-filmbol.htmlKi ne emlékezne a 2000-es évek egyik legsikeresebb romantikus filmjére, a P.S. I Love You-ra? A Hilary Swank és Gerard Butler főszereplésével készült produkció sokunk szemébe csalt könnyeket. Most összegyűjtöttük az öt kedvenc idézetünket a filmből. KultNorthfotoMost bárki megnézheti, hogyan halt meg Heath Ledger http://www.life.hu/kult/20151007-heath-ledger-szinesz-halalarol-filmet-keszitettek.htmlA 2008. január 22-én véletlen gyógyszertúladagolásban elhunyt színész halála előtti óráiról készült dokumentumfilm. KultOrigoCharlize Theron Budapestre látogat http://www.life.hu/kult/20151006-charlize-theron-a-fovarosba-erkezik-legujabb-filmjenek-forgatasara.htmlAz Oscar-díjas színésznő néhány hét múlva hazánkba érkezik, hogy a következő filmjének jeleneteit nálunk forgassa. Kult--Rajongók, figyelem! Will Smith visszatér a zeneiparbahttp://www.life.hu/kult/20151005-will-smith-szinesz-tiz-ev-utan-visszater-a-zeneiparba.htmlSzinte hihetetlen, de volt idő, amikor a Men in Black sztárja még énekesként bontogatta a szárnyait. A színész 10 év után most újra mikrofont ragad. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.