Ilyen lenne a világ férfiak nélkül: Frappáns videó!

Forrás: Youtube -
Angela Merkel nők Erzsébet királynő videó férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit Elle magazin egy igazán egyedi videót készített, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a feltűnően kevés női döntéshozóról. A felvételen több politikai és közösségi eseményt ábrázolnak úgy, hogy eltűntették róluk a férfiakat. 

A MoreWomen elnevezésű kampányban több tárgyalóteremben és parlamentben láthatunk női aktivistákat, akiknek mindennap meg kell küzdeniük a férfi többséggel szemben.

Az ötletgazdák így nyilatkoztak a videó nyilvánosságra hozása után: "Kezdeményezésünk fő célja, hogy a nők globális erejét mutassuk be, de játékosan. Túl sokszor látjuk a sikeres, és rátermett nőket kivételt erősítő szabályként. A mítosz, miszerint a nők csak fúrni tudják egymást, tényként elfogadott, viszont azt nem vesszük észre, hogy a hatalmi pozícióba lévő nők nagyban támogatják, és erősítik egymást".

Angela Merkel és Erzsébet királynő egy fotón Forrás: Youtube
Robert De Niro szinte teljesen megkopaszodott - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/kult/20151014-robert-de-niro-vilaghiru-szinesz-nagyon-csunya-kopasz-oregember-lett.htmlA világhírű színész nem a korának köszönhetően lett kopasz, hanem profi maszkmesterek kezei közé került. Kult--Teljesen kiakadt a A szürke ötven árnyalatának producerehttp://www.life.hu/kult/20151012-dana-brunetti-a-szurke-otven-arnyalatanak-producere-cafolta-henry-cavill-szerepleset-az-uj-filmben.htmlA rajongók már annyira nem bírnak magukkal, hogy mindenféle pletykákat terjesztenek a 2017-ben megjelenő filmről. A sikerkönyv adaptációjának producere ezen most jól fel is húzta magát, és tisztázta a dolgokat. Kult--Íme, az öt legtanulságosabb idézet a "Nem kellesz eléggé"-bőlhttp://www.life.hu/kult/20151010-ime-az-ot-legtanulsagosabb-idezet-a-nem-kellesz-elegge-bol.htmlKijózanító igazságaival egy nagyon fontos dologra mutatott rá a "Nem kellesz eléggé" című film, mégpedig arra, hogy olyan szekér után ne fussunk, amelyik úgysem vesz fel. Íme, az öt legonfontosabb idézet a filmből. KultOrigo2018-ig biztosan látható lesz a képernyőn a Bob Burgerfalodájahttp://www.life.hu/kult/20151009-meg-ket-evig-biztosan-lathato-lesz-a-kepernyon-a-bob-burgerfalodaja.htmlA rajongók legnagyobb örömére még egy ideig biztosan képernyőn maradhat Bob, és szeleburdi családja. A 20th Century Fox Television által forgalmazott sorozat még két évig biztosan látható lesz. KultOrigoJennifer Lawrence igazi lázadóként harcol a mutánsokkal http://www.life.hu/kult/20151007-az-ehezok-viadala-uj-elozetese-egyszeruen-dobbenetes.htmlA rajongónak nem kell sokat várniuk, hiszen egy hónap múlva a mozikba kerül a népszerű franchise sorozat, Az éhezők viadala legújabb, és egyben befejező része. A látottak alapján az utolsó rész döbbenetes lesz. KultOrigoJó hír: még négy Transformers-mozi készülhttp://www.life.hu/kult/20151005-negy-mozi-keszul-meg-a-transformersbol.htmlMég négy Transformers-mozifilm készül - a rajongókat a Hasbro örvendeztette meg a jó hírrel. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.