Íme, a Föld a világűrből - Elképesztő fotók!

Forrás: Instagram/stationcdrkelly -
fotó Föld űrhajós Instagram űr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Scott Kelly még márciusban utazott a Nemzetközi Űrállomásra, ahol egy évet fog tölteni. Megígérte, hogy minden nap legalább egy képet készít az ottani életükről, és így is tett.

Az 51 éves űrhajós Instagramján szebbnél szebb fotókat láthatunk a Földról - egyenesen a világűrből. Van itt minden: Olaszország, naplemente, és a Földközi-tengert közelítő napkelte. Ha csodálatos felvételekre vágysz, érdemes követned Scott oldalát!

Vihar Olaszország partjainál Forrás: Instagram/stationcdrkelly

Ausztrália a magasból Forrás: Instagram/stationcdrkelly

Új-Zéland Forrás: Instagram/stationcdrkelly

Ez a kedvencünk! Forrás: Instagram/stationcdrkelly

Naplemente az űrben Forrás: Instagram/stationcdrkelly

Hogy menti meg a világot egy madárfotós? Nos, Máté Bence simán!http://www.life.hu/kult/20151014-mate-bence-magyar-termeszetfotos-a-milanoi-vilagkiallitason.html"Táplálni a világot, energiát adni az életnek" - ezzel a mottóval rendezi Olaszország 2015. május 1. és október 31. között a Világkiállítást, a fő téma pedig az egészség, a környezet és a fenntartható fejlődés. A rendezvényen Magyarország saját pavilonnal képviselteti magát, így pedig nem meglepő, hogy hazánk egyik legtehetségesebb fiatal természetfotósának képeit is kiállították. Kult--Ettől biztos tériszonyod lesz! A filmvászon legfélelmetesebb pillanatai a magasbanhttp://www.life.hu/kult/20151012-ettol-biztos-teriszonyod-lesz-a-filmvaszon-legfelelmetesebb-pillanatai-a-magasban-eszak-eszaknyugat.htmlA friss Kötéltánc főhőse a World Trade Center két tornya között sétál át egy vékonyka dróton – mi pedig alig merünk oda- és lenézni, pláne ha 3D-ben látjuk a filmet. Az élmény hatására most összeállítottuk a mozivászon „legtériszonyosabb” jeleneteinek gyűjteményét. Kult--Sosem látott felvétel került elő Robin Williamsrőlhttp://www.life.hu/kult/20151013-igy-szinkronizalt-evekkel-ezelott-az-aladdin-cimu-meseben-robin-williams.htmlA tavaly augusztusban tragikus hirtelenséggel elhunyt világsztár az Aladdin című mese szinkron munkálatai közben látható az alábbi videóban, melyet még sosem mutattak meg a nyilvánosságnak. KultOrigoBrutális rövidfilm terjed a jelenkori emberről http://www.life.hu/kult/20151007-sokkolo-kisfilm-terjed-a-neten-a-jelenkori-ember-kornyezetszennyezeserol.htmlKorábban már számos társadalomkritikai jellegű fotó és videó látott napvilágot, azonban az összeset übereli a Steve Cutts által készített videó. KultOrigoHoppá! Újabb fotó szivárgott ki a legújabb Bridget Jones-film forgatásárólhttp://www.life.hu/kult/20151006-patrick-dempsey-kepet-osztott-meg-a-bridget-jones-harmadik-reszenek-forgatasarol.htmlMár nagyban forgatják a Bridget Jones naplója harmadik részét, a forgatásról pedig egy újabb fotó látott napvilágot, melyet nem más, mint a film egyik főszereplője, Patrick Dempsey tett közzé. KultOrigoMeztelen testük a fegyverük – Fotósorozat női aktivistákról! http://www.life.hu/kult/20151002-guillaume-herbaut-uj-amazonok-cimu-sorozata-a-kijevben-tevekenykedo-femen-aktivistakat-mutatja-be.htmlA Femen aktivisták meztelen testüket használják fegyverként, hogy tiltakozzanak a szexuális turizmus ellen, és szót emeljenek a nők oktatásáért és egy erősebb női társadalom megalakulása mellett. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.