A Momentán Társulat színészei legújabb darabjukra, a Főhős bemutatójára készültek, amelynek főszereplője ezúttal Geszti Péter volt. Az egykori Rapülők zenekar frontembere az előadásban őszintén beszélt magánéletéről. 

Az előadás Geszti letének rövid áttekintésével kezdődött. Volt, hogy a színészek azt mutatták be, miként táncolhat és csajozhat egy diszkóban, de jelenetet szenteltek annak is, milyen lehet a kapcsolata édesanyjával, Márta nénivel. Amikor Bódy Gergő műsorvezető a bakancslistájáról faggatta, Péter elmondta, hogy elsősorban az űrbe szeretne feljutni, de ha ez nem jön össze, a Földön is vannak tervei – írja a Borsonline.

Fotó: Mudra László - Origo

„Talán szeretnék még egy kislányt, de Sári és Lencsi nagyon fél attól, hogy kisfiú lesz. És bevallom, én is” – mondta Geszti. A darabból az is kiderült, hogy Geszti a házimunkában nem jeleskedik: még egy villanykörtét sem tud kicserélni, a konyha pedig számára átláthatatlan labirintus.

Az előadás során Péter elárulta azt is, mitől retteg a legjobban: "Legnagyobb félelmem, hogy megvakulok, ami nem csoda, ugyanis korábban a bal szememen már levált a retina, és emiatt négyszer is meg kellett operálni.