Különleges Star Wars-járatokat indít egy légitársaság

Forrás: MTI/EPA/ALL NIPPON AIRWAYS/------------------- -
repülő Star Wars légitársaság film vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő képek alapján a japán All Nippon Airways is beszállt az űropera körüli őrületbe. Az alábbi képeken egy Boeing 787 Dreamliner utasszállító látható, melyet különleges elemekkel láttak el.

A gépet a legendás szereplő, R2-D2 festésével láttak el. A tokiói Haneda repülőtéren készített fotókon a Csillagok háborúja című film szereplőinek öltözött utasok szerepelnek, készülve a Csillagok háborúja: Az ébredő Erő közelgő bemutatójára, melynek utolsó előzetesét már mi is megmutattuk.

Tokió, 2015. október 20. Az All Nippon Airways (ANA) japán légitársaság által 2015. október 20-án közreadott kép a vállalat egyik Boeing 787 Dreamliner utasszállító gépének egyedi megjelenésű poharáról és szalvétájáról a tokiói Haneda repülőtéren október 14-én. Forrás: MTI/EPA/ALL NIPPON AIRWAYS/-------------------
Az ANA az év talán legjobban várt filmje, a Csillagok háborúja: Az ébredő Erő miatt a film legendás asztrorobotjának, R2-D2-nak a festésével látta el az egyik nemzetközi járatán szolgáló Dreamlinert kívül-belül. Forrás: MTI/EPA/ALL NIPPON AIRWAYS/-------------------

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.