Gillmore lányok Szívek szállodája sorozat rajongók epizód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2007-ben befejeződött sorozat négy új, kilencvenperces epizóddal készül, melyben az összes régi főszereplő visszatér. A rajongók természetesen hatalmas örömmel fogadták a hírt. 

A Gillmore lányok hét évadon keresztül szórakoztatták a nézőket, most viszont új sztorikkal készülnek a rendezők. Anno az utolsó évad nagy csalódást okozott a rajongóknak, hiszen a széria írója, Amy Sherman-Palladino akkor már kiszállt a csapatból. A sorozatból most négy új epizód készül, melyekben a két főszereplő, Lauren Graham és Alexis Bledel is látható lesz- írja a TV Line.

Forrás: The CW
30 érdekesség a 30 éves Vissza a jövőbe című kultfilmrőlhttp://www.life.hu/kult/20151019-30-erdekesseg-a-30-eves-vissza-a-jovobe-cimu-kultfilmrol.html1985-ben mutatták be először, e héttől pedig újra játsszák a magyar mozik a Vissza a jövőbe első részét — melynek folytatásában ráadásul épp 2015 októberébe utaznak a szereplők, így különösen aktuális, hogy megosszunk a filmekről egy csomó érdekes információt kedves olvasóinkkal. Kult--Jennifer Lawrence igazi lázadóként harcol a mutánsokkal http://www.life.hu/kult/20151007-az-ehezok-viadala-uj-elozetese-egyszeruen-dobbenetes.htmlA rajongónak nem kell sokat várniuk, hiszen egy hónap múlva a mozikba kerül a népszerű franchise sorozat, Az éhezők viadala legújabb, és egyben befejező része. A látottak alapján az utolsó rész döbbenetes lesz. KultOrigoElképesztő! Egy mexikói csapat dolgozta fel a Most múlik pontosan Quimby-slágert!http://www.life.hu/kult/20151018-buyuchek-mexikoi-zenekar-dolgozta-fel-a-most-mulik-pontos-quimby-slagert.htmlMár alig vártad, hogy megtudd, hogyan énekli egy mexikói csapat az egyik legnagyobb magyar slágert? Akkor az a te napod! Kult--Kiss Ramóna is élvezte: Hatalmas siker volt az első magyar Grease előadáshttp://www.life.hu/kult/20151017-kiss-ramona-vastag-csaba-interju-hatalmas-siker-volt-az-elso-magyar-grease-eloadas.html"Minden premierem előtt majdnem elájulok" - kezdte Kiss Ramóna, aki mint mindig, most is nagyon izgult. A Life-hu riportere azonban nem csak őt, de Vastag Csabát és Hujber Ferit is mikrofonvégre kapta. Kult--Íme, a Föld a világűrből - Elképesztő fotók!http://www.life.hu/kult/20151015-elkepeszto-felveteleket-tett-kozze-egy-urhajos-igy-nez-ki-a-fold-az-urbol.htmlScott Kelly még márciusban utazott a Nemzetközi Űrállomásra, ahol egy évet fog tölteni. Megígérte, hogy minden nap legalább egy képet készít az ottani életükről, és így is tett. KultOrigoMi lett a Gilmore lányokkal? Így élnek ma a Szívek szállodája szereplőihttp://www.life.hu/kult/20141016-a-szivek-szallodaja-szereploi-lorelai-rory-es-a-tobbiek-igy-elnek-ma.htmlA népszerű Szívek szállodája sorozat szereplői, Lorelai, Rory és társai így boldogulnak ma, a széria után.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.