Daniel Radcliffe játssza a felnőtt Harry Pottert Rowling új darabjában

Forrás: AFP/Dominique Faget -
színház Harry Potter Daniel Radcliffe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniel Radcliffe játssza a felnőtt Harryt J. K. Rowling új darabjában, a Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter és az elátkozott gyermek) című kétrészes színpadi műben - közölték pénteken az előadás producerei.

A darab ott kezdődik, ahol a hétrészes regényfolyam véget ért, vagyis 19 évvel azután, hogy a varázslótanonc utolsó, mindent eldöntő küzdelmét vívta a gonosz Voldemort nagyúrral.

Forrás: AFP/Dominique Faget

A darab szinopszisa szerint Harry a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt munkatársa, legkisebb fia, Albus Severus pedig "a nem kívánt családi örökség súlyát" kénytelen cipelni. Rowling egy szeptember végi Twitter-üzenetében árulta el, hogy a darab két részből fog állni, meg lehet nézni egyszerre és két különböző napon is. A premiert július 30-án tartják a londoni Palace Theatre-ben.

Az előadás rendezője John Tiffany, a színdarabot Rowling története alapján Jack Thorne írta.

Exkluzív interjú! Így járta meg a poklok poklát Hujber Ferenchttp://www.life.hu/kult/20151022-hujbert-ferenc-onallo-show-t-csinal.htmlHujber Ferenc egy egyedülálló One Man Show keretében olyan színpadi produkcióval rukkol elő, ahol minden karaktert ő maga fog alakítani. A Broadwayen már sikeres műfaj sajátossága, hogy a csillagokból a pokolba jutott sztárok bemutatják saját élettörténetüket. A színész egy exkluzív interjúban mesélt többek közt arról, hogyan is járta meg a poklok poklát.Kult--Vigyázz, kész, rajt! Indul a háromnapos hétvégehttp://www.life.hu/kult/20151022-kulturalis-programajanlo-oktober-22-25.htmlVégre egy hosszú hétvége! Ezeken a borús, esős napokon legalább ennek a gondolata felvidít minket. Hát még a sok remek program, amelyekre pénteken, szombaton és vasárnap ellátogathatsz! Kult--Micsoda hír! Folytatódik a Kegyetlen játékok - Nem is akárhogyhttp://www.life.hu/kult/20151022-sorozattal-folytatodik-a-kegyetlen-jatekok-film.htmlTuti, hogy te is emlékszel a Kegyetlen játékok legjobb jeleneteire, és hogy te is megőrültél Ryan Phillippe-ért. Van egy jó hírünk a film rajongóinak! KultOrigoÚj részekkel tér vissza a Szívek szállodájahttp://www.life.hu/kult/20151020-visszaternek-a-gillmore-lanyok-uj-reszek-keszulnek-a-szivek-szallodaja-sorozatbol.htmlA 2007-ben befejeződött sorozat négy új, kilencvenperces epizóddal készül, melyben az összes régi főszereplő visszatér. A rajongók természetesen hatalmas örömmel fogadták a hírt. KultOrigoMabel Katz: „A fájdalom elkerülhetetlen, de a szenvedés választás kérdése"http://www.life.hu/kult/20151020-mabel-katz-a-hooponopono-vilaghiru-tanitoja-interjuban-meselt-a-technikarol.htmlA ho'oponopono világhírű tanítója ismét Magyarországra látogat, ennek kapcsán pedig kifaggattuk őt, hogy párkapcsolati problámákban és stresszes helyzetekben hogyan használjuk ezt a hawaii technikát. Kult--"Világszínvonalú a magyar Grease" - Vastag Csaba beleírta magát a történelembehttp://www.life.hu/kult/20151018-vilagszinvonalu-a-magyar-grease-nyilatkozott-cynthia-mendelsohn-kreativproducer-es-jogtulajdonos.htmlOktóber 16-án mutatták be Szurdi Miklós rendezésében a Grease-t a SYMA Rendezvényközpont színpadán. A musicalben olyan szereplők tűnnek fel, mint Vastag Csaba, Kiss Ramóna vagy Görgényi Fruzsina. A darabot Cynthia Mendelsohn jogtulajdonos, kreatívproducer is megnézte és a Life.hu-nak elmondta, hogy tetszett neki az előadás. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.