Bond-lány újratöltve: 78 évesen burkolózott újra aranyba Shirley Eaton

Goldfinger Bond-film Shirley Eaton James Bond Bond-lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztosan sokan emlékeznek még az egyik leghíresebb Bond-lányra, Shirley Eatonre, akinek testét a legendás Goldfinger című részben aranyra festették. A most 78 éves színésznő, több mint ötven évvel kultikus szerepe után újra aranyba boríttatta meztelen porcikáit. 

A Goldfinger az egyik legismertebb Bond-film, mely több mint ötven évvel ezelőtt került a mozikba Sean Connery és Shirley Eaton főszereplésével. Az alkotás egyik kultikus jelenetében az akkori Bond-lány, Shirley Eaton testét arany festékkel borítják be. Ezt a jelenetet idézte meg újra a ma már 78 éves színésznő egy fotózás kedvéért.

Shirley Eaton 78 évesen és 28 évesen Forrás: Andy Hooper, AFP

Shirley Eaton két órát töltött a sminkszobában, mire elkészültek vele, és felvehette azt a legendás pózt, mellyel 28 évesen rengeteg férfi szívét rabolta el. A színésznő viccesen megjegyezte a fotózáskor, hogy csak az a néhány fránya ránc jelzi az idő elmúltát, de ő még mindig nagyon fiatalnak érzi magát lélekben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.