10 érdekesség, amit biztosan nem tudtál a Facebookról

Forrás: AFP/Thomas Coex -
érdekesség Facebook felhasználó információ Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondoltad volna, hogy 30 millió halott személy profilja még mindig aktívan működik? Érdekes lista következik mindenki kedvenc közösségi oldaláról. 

Bár több milliárdan használják világszerte, mégis akad még olyan információ, melyet csak kevesen ismernek. A Boredpanda most ezekből szemezgetett, íme a tíz legérdekesebb!

Forrás: AFP/Thomas Coex
  • Volt olyan ember, aki azért ölte meg a társát, mert az letörölte őt a Facebookról
  • Az oldal nyomon követi az általad látogatott oldalakat, akkor is, ha már kijelentkeztél
  • Senki sem tudja letiltani Mark Zuckerberget
  • Körülbelül 30 millió halott embernek „létezik” még az oldala
  • Naponta 600 ezer hekker kísérlet támadja meg az oldal szervereit
  • Ha szeretnéd, akár kalózra nyelvet is választhatsz
  • Egy blogger egyszer arra bérelt fel egy nőt, hogy annyiszor üsse meg, ahányszor bejelentkezik
  • Az oldalt 2009-ben Kína betiltotta
  • Nagy-Britanniában egy nő azért kapott 20 hónap börtönt, mert hamis profilról küldött üzeneteket saját magának
  • A kutatások szerint háromból egy ember elégedetlen lesz önmagával szemben, miután felmegy a Facebookra
10 Julia Roberts-film, amire mindig emlékezni fogunkhttp://www.life.hu/kult/20151028-julia-roberts-szineszno-10-legemlekezetesebb-filmje.htmlOktóber 28-án ünnepli 48. születésnapját minden idők egyik legsikeresebb színésznője, Julia Roberts. Ez alkalomból a Life.hu összegyűjtötte a világsztár 10 olyan filmjét, amelyeket sem mi, sem pedig az utókor nem fog elfelejteni. Kult--Bond-lány újratöltve: 78 évesen burkolózott újra aranyba Shirley Eatonhttp://www.life.hu/kult/20151024-shirley-eaton-bond-lany-50-ev-elteltevel-ujra-aranyra-festette-magat.htmlBiztosan sokan emlékeznek még az egyik leghíresebb Bond-lányra, Shirley Eatonre, akinek testét a legendás Goldfinger című részben aranyra festették. A most 78 éves színésznő, több mint ötven évvel kultikus szerepe után újra aranyba boríttatta meztelen porcikáit. KultAFPElképesztő! Egy mexikói csapat dolgozta fel a Most múlik pontosan Quimby-slágert!http://www.life.hu/kult/20151018-buyuchek-mexikoi-zenekar-dolgozta-fel-a-most-mulik-pontos-quimby-slagert.htmlMár alig vártad, hogy megtudd, hogyan énekli egy mexikói csapat az egyik legnagyobb magyar slágert? Akkor az a te napod! Kult--Micsoda hír! Folytatódik a Kegyetlen játékok - Nem is akárhogyhttp://www.life.hu/kult/20151022-sorozattal-folytatodik-a-kegyetlen-jatekok-film.htmlTuti, hogy te is emlékszel a Kegyetlen játékok legjobb jeleneteire, és hogy te is megőrültél Ryan Phillippe-ért. Van egy jó hírünk a film rajongóinak! KultOrigo30 érdekesség a 30 éves Vissza a jövőbe című kultfilmrőlhttp://www.life.hu/kult/20151019-30-erdekesseg-a-30-eves-vissza-a-jovobe-cimu-kultfilmrol.html1985-ben mutatták be először, e héttől pedig újra játsszák a magyar mozik a Vissza a jövőbe első részét — melynek folytatásában ráadásul épp 2015 októberébe utaznak a szereplők, így különösen aktuális, hogy megosszunk a filmekről egy csomó érdekes információt kedves olvasóinkkal. Kult--Íme, az öt kedvenc idézetünk a Moulin Rouge-bólhttp://www.life.hu/kult/20151016-ime-az-ot-kedvenc-idezetunk-a-moulin-rouge-bol.htmlRajongásig szerettük a Moulin Rouge tragikus, ugyanakkor romantikus történetét, a kultikus alkotásból pedig most kigyűjtöttük nektek az öt kedvenc idézetünket. KultAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.