Sarah Jessica Parker idézet Szex és New York Carrie Bradshaw
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyszájú, szexi, és kíméletlenül őszinte. Számára a vásárlás az igazi afrodiziákum, de legnagyobb vágya a tökéletes férfi. Igazi divatikon, folyton pörög, és tele van élettel. A mai napig szívesen idézünk Carrie legütősebb mondatai közül, nézzük is az öt felejthetetlen beszólását! 
Forrás: www.hbo.com/sex-and-the-city

"Én egy olyan ember vagyok, aki a szerelmet keresi. Az igaz szerelmet. A nevetséges, helytelen, felemésztő, a nem-tudok-nélküled-élni szerelmet."

"Érezd jól magad! Erre valók a 20-as évek! A 30-asok arra, hogy megtanuld a leckét. A 40-esek pedig arra, hogy kifizesd az italokat!"

"A múlt talán egy horgony, amely visszahúz. Talán el kell engedned azt, aki voltál, hogy azzá válj, akivé leszel."

"Egy kapcsolat olyan, mint egy öltözék, ha nincs meg az összhang, kész katasztrófa."

"Tény, hogy néha nehéz egy szingli nő cipőjében járni. Ezért is van néha szükségünk különleges cipőkre, hogy egy kicsit megkönnyítsük a lépteinket."

Samantha Jones 10 legvagányabb beszólása

Mocskos szájú, kíméletlenül őszínte, brutálisan szexi és veszettül szereti a szexet - ugye tudod, kire gondolunk? Úgy bizony, a Szex és New York legvulgárisabb szereplőjére, Samatha Jonesra. Imádtuk Samantha hihetetlenül frappáns beszólásait, jöjjenek a kedvenceink.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.