Elképesztő formában van a ma 70 éves Goldie Hawn!

Forrás: Wikipédia, AFP/Larry Busacca -
Kate Hudson Goldie Hawn Kurt Russell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
15 évet simán letagadhatna Goldie Hawn. Még leírni is hihetetlen, de a színésznő ma, november 21-én lett 70 éves. 

A fél karunkat odaadnánk, ha úgy néznénk ki 40 év múlva, mint Kate Hudson édesanyja. Goldie Hawnfiatalon is gyönyörű volt, és ugyan ő is túlvan pár szépészeti beavatkozáson, istenien néz ki.

Forrás: Wikipédia, AFP/Larry Busacca

Hogy mi a titka? Rendszeresen mozog, fut és jógázik,és igen kiegyensúlyozott családi életet él. Jóban van lányával, és imádja kedvesét, Kurt Russelt, akivel évtizedek óta élnek papír nélkül, boldogan.

Legendás párosok: férj és feleség együtt a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20151119-legendas-parosok-ferj-es-feleseg-egyutt-a-filmvasznon.htmlA tengernél című új filmben Angelina Jolie és Brad Pitt a mozivásznon is férjet és feleséget alakít – ebből az alkalomból összegyűjtöttünk olyan híresen emlékezetes eseteket, amikor színész házaspárok a kamera előtt is egymáséi lettek. ebből az alkalomból összegyűjtöttünk olyan híresen emlékezetes eseteket, amikor színész házaspárok a kamera előtt is egymáséi lettek. Kult--Íme az öt kedvenc idézetünk Csernus Imrétőlhttp://www.life.hu/kult/20151115-az-ot-legjobb-idezet-csernus-imre-pszichiatertol.htmlA csípős nyelű pszichiáter nyers stílusa elsőre talán ijesztőnek tűnhet, egy azonban biztos: módszere rendkívül hatásos. Csernus Imre rengeteg embernek nyújt segítséget nap mint nap: akár rendelésein, akár könyveivel vagy előadásaival. Most összegyűjtöttük az öt kedvenc idézetünket tőle. KultOrigoÍgy néznek ki ma a 25 éves Reszkessetek betörők sztárjaihttp://www.life.hu/kult/20151117-a-reszkessetek-betorok-25-eves.htmlGondoltad volna, hogy immár 25 éve kíséri minden karácsonyunkat a Reszkessetek betörők? A jubileum alkalmából annak is utánajártunk, hogy néznek ki ma a főszereplők. KultAFPÍme az öt leginspirálóbb idézet Pál Ferenctőlhttp://www.life.hu/kult/20151114-ime-az-ot-leginspiralobb-idezet-pal-ferenctol.htmlPárkapcsolati és házassági, valamint életvezetési tanácsait mély bölcsességgel és üde humorral osztja meg az előadásain hallgatóságával Pál Feri atya. Összegyűjtöttük az öt leginspirálóbb idézetet a lelkésztől. KultOrigoEz a francia fiú készítette a párizsi merénylet után milliók által posztolt képethttp://www.life.hu/kult/20151116-jean-jullien-muvesz-rajzolta-az-eiffel-tornyot-bekejelkent-abrazolo-kepet-a-parizsi-merenylet-utan.htmlPolitikusok, hírességek, hétköznapi emberek posztolták a Pray for Paris hashtaggel azt a rajzot, amelyen az Eiffel-torony látható békejellé alakítva. Most az is kiderült, ki alkotta meg a péntek esti terrortámadások szimbólummá vált képet. Kult--Fotókiállítással gyűjtenek daganatos gyerekek átmeneti otthonárahttp://www.life.hu/kult/20151116-fotokiallitassal-gyujtenek-daganatos-gyerekek-atmeneti-otthonara-a-demeter-hazra.htmlA csontvelő-átültetésen átesett, tartós orvosi felügyeletet igénylő gyerekek és családjaik átmeneti otthonául szolgáló Démétér Ház működését és az ott gyógyuló betegek életét mutatja be Koszticsák Szilárd fotóriporter csütörtökön a Szent László Kórházban nyíló Ilyen a box című kiállítása. A tárlattal a Démétér Ház új szárnyának felújítására gyűjtenek. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.