Újabb világsztár csatlakozott az új Bridget Jones-filmhez

Bridget Jones film forgatás Renée Zellweger Ed Sheeran
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ed Sheeran az Instagramon osztotta meg rajongóival a jó hírt: ő is kapott egy kisebb szerepet a jövőre mozikba kerülő produkcióban.

"A napot színészkedéssel töltöttem a Bridget Jones forgatásán. Imádom, és ti is imádni fogjátok!" - írta a világhírű énekes a bejegyzés mellé, amin Renée Zellweger is feltűnik. A 24 éves Sheeran filmbeli karakteréről egyelőre még nem derült ki semmi, de mi így is izgatottan várjuk az első képkockákat. Addig is nézd meg, mennyit változtak a film főszereplői az elmúlt években.

Hogy kerül a Lány a Liftbe?http://www.life.hu/kult/20151123-kulturalis-programajanlo-november-26-29.htmlHelló, adventi időszak! Elkezdődött a lázas készülődés mindenki kedvenc ünnepére, a karácsonyra. Ilyenkor a munkanapok is hosszabbnak tűnnek, hétvégénként pedig kezdődnek a vad bevásárló körutak. Kell egy kis kikapcsolódás! Kult--Vér, és könnyek: Íme, az új Amerika Kapitány előzetesehttp://www.life.hu/kult/20151125-chris-evans-ujra-visszater-amerika-kapitanykent-azonban-a-tortenet-nem-vart-fordulatot-vesz.htmlTemérdek akciót és meglepetést ígér az Amerika Kapitány: Polgárháború első trailere, melyben a Bosszúállók vonala helyett egy teljesen új irányba halad a történet. Kult--Elkészült A Játékkészítő meseapplikációja Szabó Győzővelhttp://www.life.hu/kult/20151124-elkeszult-a-jatekkeszito-meseapplikacioja-szabo-gyozovel.htmlA BOOKR Kids által fejlesztett alkalmazásban a Malac szemszögéből hallgathatjuk meg a történetet, természetesen Szabó Győző elmesélésében. Kult--Hoppá! Havas Jon visszatér a Trónok harcába?http://www.life.hu/kult/20151124-a-tronok-harca-sorozat-legujabb-plakatjan-havas-jon-verben-uszo-arca-lathato.htmlHavas Jon vérben úszó arca szítja az indulatokat a Trónok harca Twitter oldalára feltöltött plakáton. KultOrigoElképesztő formában van a ma 70 éves Goldie Hawn!http://www.life.hu/kult/20151121-goldie-hawn-november-21-en-70-eves.html15 évet simán letagadhatna Goldie Hawn. Még leírni is hihetetlen, de a színésznő ma, november 21-én lett 70 éves. Kult--Így néznek ki ma a 25 éves Reszkessetek betörők sztárjaihttp://www.life.hu/kult/20151117-a-reszkessetek-betorok-25-eves.htmlGondoltad volna, hogy immár 25 éve kíséri minden karácsonyunkat a Reszkessetek betörők? A jubileum alkalmából annak is utánajártunk, hogy néznek ki ma a főszereplők. KultAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.