13 híres festmény, amelyek szereplőjét nem rugdosnánk ki az ágyunkból

festészet szexi művészet férfi festmény videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azoknak, akik imádják a művészetet, és azoknak, akik eddig haszontalan dolognak tartották a csodás festmények nézegetését. Szívesen!

Íme, a Buzzfeed összeállítása a művészettörténet legszexisebb alanyairól, akik valaha képeken szerepeltek:

Sikersorozatban tér vissza a Született feleségek vörös Bree-jehttp://www.life.hu/kult/20151128-sikersorozatban-ter-vissza-a-szuletett-felesegek-voros-bree-je-marcia-cross-a-quanticoban.htmlBree, vagyis Marcia Cross az ősz sikersorozatában, a Quanticóban t az FBI igazgatójának feleségét alakítja majd.Kult--Rubint Rékáról életnagyságú festmény készülthttp://www.life.hu/sztarok/20151113-rubint-rekarol-eletnagysagu-festmeny-keszult-dardai-peter-muve.htmlEzt sem mindenki mondhatja el magáról.TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.hu7 igazi gengszter, akinek az élete filmet ihletetthttp://www.life.hu/kult/20151127-7-igazi-gengszter-akinek-az-elete-filmet-ihletett-clyde-barrow-al-capone-henry-hill-jacques-mesrine.htmlA bostoni alvilág egykori hírhedt ura, James „Whitey” Bulger a főhőse a most bemutatott Fekete misének, Johnny Depp alakításában. A mozi mindig is imádta a gengsztereket, és gyakran vitte filmre valóban élt és rettegett bűnözők életét. Összegyűjtöttünk hét emlékezetes példát. KultOrigoÍgy festettek az álompárok 1900-tól napjainkig - Videó! http://www.life.hu/trend/20151124-igy-valtozott-a-noi-es-es-ferfi-szepsegideal-az-evtizedek-alatt-erdekes-video.htmlAhány évtized, annyi stílus. Minden kornak megvolt a maga szépségideálja, melyből most egy pár perces videó is készült. TrendOrigoSaját magáról készült szobrot zúzott szét a meztelen művészhttp://www.life.hu/kult/20151124-sajat-magarol-keszult-szobrot-zuzott-szet-a-meztelen-muvesz.htmlAz ukrán Maria Kulikovska modern művész a Saatchi Galériában keltett nagy feltűnést új alkotásával. Kult--Zimány Linda nem hasonlít magára, de őrülten szexi: Fotó!http://www.life.hu/trend/20151129-zimany-linda-nem-hasonlit-magara-de-orulten-szexi-kepet-tett-kozze-instan.htmlLinda, akiről legutóbb egy sosem látott fotó került elő egyenesen a középiskolából, most megint egy dögös képet tett közzé Instagram oldalán. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.