Megjelent A Játékkészítő megújult albuma

Forrás: Facebook/Játékkészítő -
megjelenés album Vastag Csaba Kamarás Iván Stohl András A Játékkészítő Oroszlán Szonja Radics Gigi Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megérkezett az üzletekbe A Játékkészítő pop-show musical vadonatúj albuma, rajta a tavalyi platinalemez népszerű dalaival és öt teljesen új nótával.

Régi és új szereplőkkel, egyedi látványtechnikával és újabb dalokkal kiegészülve kerül színre december végén A Játékkészítő című mese-musical. Az Orbán Tamás- Rakonczai Viktor szerzőpáros öt nótával bővítette a tavalyi repertoárt, köztük a már jól ismert Képzeld el és megkapod!, című slágerrel.

Forrás: Facebook/Játékkészítő

A Játékkészítő „ars poeticájának" is tekinthető szerzeményt négy kiváló énekes, a Hajasbabát alakító Radics Gigi, immár a darab történetében is szerepet kapó Hien, és két újonnan csatlakozott „játékkészítő", Vastag Csaba és Vastag Tamás adja elő. Az új lemezen Vastag Csaba énekli a Toyboy dalát, saját számot kapott a címszereplő Stohl András, de dalra fakad a Kalóz szerepében látható Kamarás Iván és a Dzsinnt játszó Hajdu Steve is. És természetesen ott vannak a régi slágerek - mások mellett - Nagy Feró, a Király testvérek, Oroszlán Szonja, Szabó Győző, Herrer Sára és Radics Gigi előadásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.