Közös számot adott ki a Coldplay és Beyoncé

Forrás: AFP -
album Coldplay nóta Beyoncé duett közös dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közös dal az együttes hamarosan érkező hetedik albumán, a Head Full Of Dreamen fog szerepelni.

Ahogy a Guy Berryman, a zenekar basszusgitárosa a BBC-nek elmondta, Beyoncé végig nagyon kedves és készséges volt, emellett pedig elképesztően profi is.

Forrás: AFP

„Hálásak vagyunk, hogy beszállt az egyik dalunkba" - magyarázta a zenész. A Coldplay december 4-én érkező albumán több vendégénekes is szerepel: Beyoncé mellett hallható még az énekesnő lánya, Blue Ivy Carter, Noel Gallagher és az énekes, Chris Martin volt felesége, Gwyneth Paltrow is – írja az Origo.hu.

A legenda visszatér - Monte Cristo Grófja januártól újra a RaM Colosseumbanhttp://www.life.hu/kult/hirdetes/20151201-a-legenda-visszater-monte-cristo-grofja-januartol-ujra-a-ram-colosseumban.htmlSzenvedély, intrika, bosszú egy mesterien megalkotott műben, és egy kínzó kérdés, melyre mindenki választ keres: van-e kilátástalan helyzet, vagy a remény szikráját tényleg a végsőkig őrizni kell. A közönség kívánságára visszatér az ExperiDance repertoárjába a Monte Cristo Grófja című, nagysikerű musical, Szomor György főszereplésével.HirdetésÍme, az öt legjobb beszólás a ma 80 éves Woody Allentőlhttp://www.life.hu/kult/20151201-woody-allen-december-elsejen-80-eves-ezek-a-legjobb-beszolasai.htmlAz ironikus és felettébb intelligens humoráról ismert amerikai író, színész, humorista, filmrendező és filmproducer ma ünnepli 80. születésnapját. Ebből az alkalomból összegyűjtöttük Woody Allen öt legviccesebb beszólását. Kult--Adele slágere, ahogy még sohasem hallottad – Vicces videóhttp://www.life.hu/kult/20151201-adele-enekesno-hello-cimu-dala-a-the-roots-es-jimmy-fallon-kozremukodesevel.htmlAz aranytorkú énekesnő a műsorvezető, Jimmy Fallon és a The Roots együttes tagjaival együtt keltette életre a Hello című számot – egy aprócska kis csavarral. Kult--Megjelent A Játékkészítő megújult albumahttp://www.life.hu/kult/20151130-megjelent-a-jatekkeszito-megujult-albuma-az-orban-tamas-rakonczai-viktor-szerzoparos-ot-notaval.htmlMegérkezett az üzletekbe A Játékkészítő pop-show musical vadonatúj albuma, rajta a tavalyi platinalemez népszerű dalaival és öt teljesen új nótával. Kult--7 igazi gengszter, akinek az élete filmet ihletetthttp://www.life.hu/kult/20151127-7-igazi-gengszter-akinek-az-elete-filmet-ihletett-clyde-barrow-al-capone-henry-hill-jacques-mesrine.htmlA bostoni alvilág egykori hírhedt ura, James „Whitey” Bulger a főhőse a most bemutatott Fekete misének, Johnny Depp alakításában. A mozi mindig is imádta a gengsztereket, és gyakran vitte filmre valóban élt és rettegett bűnözők életét. Összegyűjtöttünk hét emlékezetes példát. KultOrigoA legenda visszatér - Monte Cristo Grófja januártól újra a RaM Colosseumbanhttp://www.life.hu/kult/hirdetes/20151126-a-legenda-visszater-monte-cristo-grofja-januartol-ujra-a-ram-colosseumban-1.htmlSzenvedély, intrika, bosszú egy mesterien megalkotott műben, és egy kínzó kérdés, melyre mindenki választ keres: van-e kilátástalan helyzet, vagy a remény szikráját tényleg a végsőkig őrizni kell. A közönség kívánságára visszatér az ExperiDance repertoárjába a Monte Cristo Grófja című, nagysikerű musical, Szomor György főszereplésével.Hirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.