Most durván meg lehet gazdagodni a Star Wars-relikviákból

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez -
Star Wars gazdagság relikvia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillagok háborúja következő epizódjának közeledtével egymást érik a Star Wars-aukciók, ugyanis óriásira nőtt a kereslet az egykor aprópénzen vett relikviák iránt.

Az észak-angliai Thornabyben nemrég 18 ezer fontért (7,9 millió forint) talált új gazdára egy 35 évvel ezelőtt mindössze 1,50 fontért (500 forint) vásárolt Boba Fett-figura.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

A gyűjthető játékokra specializálódott Vectis Auctions Ltd egyik kiárusításán, egy brit férfi, Craig Stevens gyűjteményét kínálták eladásra, amelyben nagyrészt egykor aprópénzen vett vagy kidobásra ítélt tárgyak sorakoztak. Az aukción befolyt összegből Stevens és felesége házat vettek, készpénzen.

Az aukciósház december 8-án tartja újabb Star Wars-aukcióját: a mintegy 700 tételt felsorakoztató online árverésen robotokra, űrhajókra, halálcsillagos ceruzahegyezőkre és csomagolt figurákra licitálhatnak az érdeklődők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.