Boldog születésnapot Nick Vujicic: Ma lett 33 éves a motivációs tréner!

Forrás: AFP/Mandy Cheng -
Nick Vujicic motiváció idézet család születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kezek és lábak nélkül világra jött férfi sokáig úgy érezte, nem sok értelme van az életének. Mára azonban boldog férj, szerető apa, és a világ egyik legismertebb előadója lett. 

Életének egyik fordulópontja az volt, amikor édesanyja megmutatott neki egy újságcikket, melyben egy súlyosan fogyatékos ember volt látható. Az akkor még kisfiú Nick megértette, hogy nincs egyedül a világban a problémájával, és rajta kívül még sokan küzdenek hasonló gondokkal.

Forrás: AFP/Mandy Cheng

Ma már nemzetközi prédikátorként, szónokként, motivációs trénerként dolgozik, emellett két kisgyermek édesapja. Első gyermeke, Kiyoshi 2012-ben jött a világra, majd pár évvel később megszületett Dejan, akit édesapja először a Facebookon mutatott meg a nyilvánosságnak.

Forrás: Facebook/Nick Vujicic

Íme, az 5 leginspirálóbb idézet Nick Vujicic-től

Ő a világ egyik legismertebb motivációs trénere. A világon milliók imádják, és előadásai minden egyes alkalommal teltházasak. Összegyűjtöttük az 5 leginspirálóbb idézetet tőle. Íme!
Durván megsértette Michael Schumachert a Ferrari csapatfőnökehttp://www.life.hu/news/20151204-michael-schumachert-megsertette-maurizio-arrivabene-a-ferrari-csapatfonoke.htmlMaurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke nagyon szerencsétlen megjegyzést tett, ami miatt nem győzött szabadkozni a sajtóban. News--Mi?! Kitiltották Chris Brownt Ausztráliából!http://www.life.hu/news/20151203-chris-brown-nem-mehet-ausztraliaba-mert-tavaly-bantalmazta-rihannat.htmlSzeptemberben az ausztrál kormány nem engedélyezte, hogy a rapper/hip-hop sztár belépjen az országba. Az ok: Chris erőszakos múltja. News--Reeva Steenkamp édesanyja: „Oscar Pistorius meg fog fizetni ezért a bűnéért"http://www.life.hu/news/20151204-oscar-pistorius-lelott-baratnojenek-edesanyja-megszolalt-a-paralimpikon-elitelese-utan.htmlA paralimpikon lelőtt exbarátnőjének édesanyja, June Steenkamp megkönnyebbült, hogy lánya nem a semmiért veszítette életét. NewsAFPHavas Jonnal indul a Trónok harca legújabb előzetesehttp://www.life.hu/kult/20151204-havas-jon-szerepel-a-tronok-harca-sorozat-legujabb-elozetes-filmjeben.htmlHavas Jon nagyon is él – legalábbis ha hihetünk a nagysikerű fantasy sorozat legújabb előzetesének. KultOrigoJohn Newman, Parov Stelar, M83 - Íme, a 2016-os Sziget fellépői!http://www.life.hu/kult/20151203-megerkezett-az-elso-8-nev-a-szigetre-jovore-is-vilaghiru-egyuttesek-a-szinpadon.htmlJövőre is érdemes lesz ellátogatni a Hajógyári-szigetre, hiszen hazánkban eddig sosem látott zenészek érkeznek hozzánk. Néhány név láttán leesett az állunk! Kult--Adele slágere, ahogy még sohasem hallottad – Vicces videóhttp://www.life.hu/kult/20151201-adele-enekesno-hello-cimu-dala-a-the-roots-es-jimmy-fallon-kozremukodesevel.htmlAz aranytorkú énekesnő a műsorvezető, Jimmy Fallon és a The Roots együttes tagjaival együtt keltette életre a Hello című számot – egy aprócska kis csavarral. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.