Plágiumvád: Adele most aztán tényleg nagy bajba kerülhet?

Forrás: Instagram/adele -
énekesnő plágium Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szokásosnál is valószerűtlenebb plágiumváddal álltak elő egy, a 80-as évek Törökországában népszerű kurd előadó rajongói.

Azt állítják, hogy Adele a Million Years Ago című számának dallamát a kedvencük, Ahmet Kaya 1985-ben kiadott, Acilara Tutunmak című dalából lopta. Most azt követelik, hogy tüntessék fel Kayát a szerzők között.

Forrás: Instagram/adele

A lopás persze nem zárható ki, csakhogy már a bizonyító erejűnek szánt videóban is nehéz felfedezni, hogy mire is gondolhattak Kaya rajongói.

A 2000-ben Párizsban elhunyt Ahmat Kaya özvegye is valószerűtlennek tartja, hogy Adele lopott volna férje egykori slágeréből.

Az énekesnő egyelőre nem kommentálta a hírt.

Jön a Valami Amerika 3http://www.life.hu/kult/20151208-jon-a-valami-amerika-harmadik-resze.htmlSzűkszavúan nyilatkozott új filmjéről az író-rendező Herendi Gábor, aki annyit azért elárult, hogy akciódúsabb, illetve a Csuja Imre-féle bűnbandán kívül egy konkurens maffiabanda is fel fog tűnni. KultOrigoNem bírsz várni a premierig? Less bele Tarantino új filmjébe! http://www.life.hu/kult/20151208-quentin-tarantino-westerneposza-lattan-le-fog-esni-az-allad-video.htmlAz Aljas nyolcas című westerneposz csak január 7-én kerül a hazai mozikba, a rajongóknak addig is be kell érniük pár jelenettel a filmből. KultOrigoNem bírsz várni a premierig? Less bele Tarantino új filmjébe! http://www.life.hu/kult/20151208-quentin-tarantino-westerneposza-lattan-le-fog-esni-az-allad-video.htmlAz Aljas nyolcas című westerneposz csak január 7-én kerül a hazai mozikba, a rajongóknak addig is be kell érniük pár jelenettel a filmből. KultOrigoEldőlt: 2017-ben jön a Trainspotting 2http://www.life.hu/kult/20151208-a-rajongok-orulhetnek-jovore-elkezdik-forgatni-a-trainspotting-folytatasat.htmlA rajongóknak közel 20 évet kellett várniuk, hogy a történet újra folytatódjon. A hírek szerint a forgatások jövőre el is kezdődnek. KultOrigoMagyar kislány bűvöli el a közönséget az orosz jégbalettbenhttp://www.life.hu/kult/20151208-magyar-kislany-az-5-millio-dollaros-koltsegvetesbol-keszult-szindbad-es-anna-hercegno-csaladi.htmlEgy ifjú magyar műkorcsolyázó, Schermann Regina hónapok óta dolgozik együtt az 5,5 millió dolláros költségvetésből készült Szindbád és Anna hercegnő családi jégmusical kapcsán egy profi orosz stábbal. A darab mindössze egy héten át látható Budapesten. Kult--Elképesztő Star Wars-relikviák a magyar hálónhttp://www.life.hu/kult/20151208-kreativ-csillagok-haboruja-relikviak-leptek-el-az-internetet-te-is-konnyen-hozzajuk-juthatsz.htmlKétségkívül Csillagok háborúja-lázban ég az egész világ. Hazánk egyik legnagyobb apróhirdetési portálját szó szerint elárasztották a filmmel kapcsolatos relikviák. Vásárolhatunk életnagyságú Darth Vader szobrot, vagy akár önállóan beszélő, szuszogó maszkot is. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.