Elképesztő Star Wars-relikviák a magyar hálón

Star Wars relikvia apróhirdetés internet szék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétségkívül Csillagok háborúja-lázban ég az egész világ. Hazánk egyik legnagyobb apróhirdetési portálját szó szerint elárasztották a filmmel kapcsolatos relikviák. Vásárolhatunk életnagyságú Darth Vader szobrot, vagy akár önállóan beszélő, szuszogó maszkot is. 

A műgyűjtők 2,6 millió forintért "teljes egészében kézzel készült" Darth Vader szobrot rakhatnak a fa alá, vagy meglephetik innovatív nagymamájukat karácsonyra egy karakterek arcait mutató süti formázóval, hogy az erő a konyhában is a családtagokkal legyen. Ki ne szeretne ugyebár az ünnepek alatt beleharapni egy jó Joda vagy Csubakka fejformájú sütibe? Vagy megpihenni egy impozáns kivitelezésű Star Wars rohamosztagos karosszékben?

Forrás: Picasa

Az egyik leghasznosabb termék az oldalon egyértelműen az elektronikus, beszélő Darth Maul maszk lehet, amelynek működését szintén az internetet segítségül hívva ismerhetjük meg.

Rajongók, figyelem! Jön az első Family Guy-mozifilmhttp://www.life.hu/kult/20151207-family-guy-jon-a-mozifilm-seth-macfarlane-jelentette-be-a-twitteren.htmlBár a sorozat készítője, Seth MacFarlane évek óta tervezi az egész estés produkciót, de a jelek szerint most tényleg elkészíteti. A hírt a Twitteren osztotta meg a követőivel. Kult--Szörnyű karikatúrák a való életről - Fotók!http://www.life.hu/kult/20151207-karikaturak-a-legnagyobb-tarsadalmi-problemakrol-a-facebook-es-rak-is-koztuk-van.htmlEgy lengyel művész, Sebastian Pytka minél egyszerű, de annál ütősebb rajzokat szeretett volna készíteni, melyek társadalomkritikai céllal készültek. KultOrigoAz X-Faktor sztárja cselédlányként áll színpadrahttp://www.life.hu/kult/20151204-peterffy-lili-x-faktor-sztarja-az-edes-anna-szindarabban.htmlA Life.hu riportere az X-Faktorból és az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárjával, a bájos Péterffy Lilivel beszélgetett. Az énekes-színészmő elmesélte, milyen baleset érte az Édes Anna című színdarab próbája alatt, és még sok más érdekességet árult el a musicalről. Kult--Hihetetlen! Szabó Magda regénye az év legjobb könyvei között szerepel a New York Times listájánhttp://www.life.hu/kult/20151204-szabo-magda-az-ajto-cimu-regenye-a-new-york-times-toplistajan-szerepel.htmlA lap vasárnapi könyvmellékletének szerkesztői összeállítottak egy tízes listát az év legjobb regényeiből. Erre került fel Szabó Magda Az ajtó című műve. Kult--MÁZS 20 évet öregedett – Vajon mi történhetett?http://www.life.hu/kult/20151204-meszaros-arpad-zsolt-az-operettszinhaz-sztarja-husz-evet-oregedett-egy-szerep-kedveert.htmlDurván elmaszkírozták az Operettszínház sztárját egy darab miatt. KultRTLKLUBHarrison Ford már látta az új Star Warst, és tetszett neki!http://www.life.hu/kult/20151202-harrison-ford-latta-a-star-wars-uj-reszet-ujabb-reszletek-a-premier-elott.htmlA hollywoodi színészlegenda több szereplővel együtt megnézhette az űropera legújabb részét. El is mesélte, hogy mit gondol a hetedik epizódról. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.