Magyar kislány bűvöli el a közönséget az orosz jégbalettben

Fotó: Karpati Zsuzsanna -
jég magyar orosz Árpa Attila kislány balett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ifjú magyar műkorcsolyázó, Schermann Regina hónapok óta dolgozik együtt az 5,5 millió dolláros költségvetésből készült Szindbád és Anna hercegnő családi jégmusical kapcsán egy profi orosz stábbal. A darab mindössze egy héten át látható Budapesten.

Magyarországon a nagyközönség idén láthatja először a Szindbád és Anna hercegnő családi jégmusicalt. A közönség soraiból is csak kevesen tudják, hogy az orosz jégbalett sztárjai mellett feltűnik a jégen egy magyar kislány, a 11 éves Schermann Regina is. Az ifjú műkorcsolyázó az egyik főszereplő, Berci megformálója, és már hónapok óta együtt dolgozik az orosz stábbal. Az ötödikes kislány kínaiul és angolul tanul, négyéves kora óta műkorcsolyázik, és sorra hozza haza a versenyekről a jobbnál jobb eredményeket. Érdekesség, hogy amíg az orosz szereplők hangja az előadás során magyarul szólal meg, egyetlen jelenet erejéig Regina dala oroszul csendül fel a kölcsönös tiszteletadás jeléül.

Fotó: Karpati Zsuzsanna

A kislány mellett három magyar színész: Tompos Kátya, Miller Zoltán és Árpa Attila is dolgozik a produkcióban, ők adják a szereplők magyar hangját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.