Történelmi pillanat! Ferenc pápa elkészítette élete első szelfijét?

Forrás: AFP/Eric Thayer -
kép fotó szelfi Ferenc pápa Vatikán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden idők legújítóbb szellemű egyházi vezetője, Ferenc pápa ezúttal is úttörő szerepet vállalt: ha minden igaz, elkészítette élete első szelfijét. 

Noha sokan kételkednek abban, hogy valóban szelfiről van szó - úgy vélik ugyanis, hogy a kép valójában egy videóból lett kivágva - az egész internet megőrül Ferenc pápa legújabb képétől. A Vatikán hivatalos Instagram oldalára feltöltött fotót mát több ezren lájolták, és akár valódi szelfiről van szó, akár a vatikáni sajtósok ügyes fogásáról, egy biztos: ez a lépés tovább növelheti Ferenc pápa népszerűségét a fiatalok körében. Íme, a fotó:

Forrás: Instagram/ Vatican

Sokkoló! Ferenc pápának agydaganata van?

Rémisztő hírt közölt szerdára virradóra a Quotidiano Nazionale olasz hírportál, mely arról számolt be, hogy Ferenc pápának agydaganata van, amivel egy japán specialistához jár kezelésekre. Olvasd el a Life.hu cikkét!

21 év után letaszították a trónról Mariah Carey karácsonyi daláthttp://www.life.hu/kult/20151215-mariah-carey-karacsonyi-dalat-21-ev-utan-letaszitottak-a-tronrol.htmlA karácsonykor rongyosra játszott számok közül is Mariah Carey 1994-es slágere, az All I Want For Christmas Is You című dal vezette a mindenkori toplistát. Elképesztő, de úgy látszik, most leszorították a trónról. KultAFP„Hálás kézcsókokkal megköszöné azokat a boldog szülőknek” – A karácsony ünnepe régen és mosthttp://www.life.hu/kult/20151209-karacsony-regen-es-most-kepeslapok-vasarok.htmlMint minden, a szeretet ünnepe is évről évre változik. A karácsonyi szokások közül néhány lassacskán elmarad, és újak lépnek a helyükbe. Gondoljunk csak az üdvözlőlapokra: míg korábban hosszú sorok kígyóztak a postahivatalokban hetekkel az ünnep előtt, ma már legfeljebb egy, a közösségi oldalunk üzenőfalára kiposztolt képüzenetre futja. De milyen volt a karácsony régen? KultThinkstockKét magyar fotó is bekerült az év legtöbbet lájkolt képei közéhttp://www.life.hu/kult/20151209-magyar-fotosok-munkai-a-vilag-legjobbjai-kozott-mindketto-a-menekultekrol-szol.htmlAz Ap hírügynökség közzé tette az év végi fotóválogatását, melyben a legjobb képek között két magyar fotós munkája is helyett kapott. A műveket a Facebookról, az Instagramról, és a Twitterről gyűjtötték össze. KultOrigoKiderült! Ő lesz az új Dirty Dancing női főszereplőjehttp://www.life.hu/kult/20151209-az-uj-dirty-dancing-film-noi-foszereploje-abigail-breslin-lesz.htmlRemake készül az 1987-es nagysikerű filmből, amelyben egy családi nyaraláson Babe beleszeret a Patrick Swayzet alakító tánctanárba. Kult--Plágiumvád: Adele most aztán tényleg nagy bajba kerülhet?http://www.life.hu/kult/20151208-adele-most-aztan-tenyleg-nagy-bajba-kerulhet-plagiummal-vadoljak.htmlA szokásosnál is valószerűtlenebb plágiumváddal álltak elő egy, a 80-as évek Törökországában népszerű kurd előadó rajongói.Kult--Íme, a szeretet ereje! Megható videóhttp://www.life.hu/kult/20151208-a-szeretet-jotekonysag-adakozas-erejerol-karacsonyrol-kerdeztuk-a-mikulasgyar-vendegeit-es-a-magyar.htmlMiért jó adni? Kinek érdemes? És miért van szükség arra, hogy minél több ember álljon egy-egy jó ügy mögé? Ezekről kérdeztük az idei Mikulásgyárban az adakozókat, illetve a Magyar Vöröskereszt főigazgató-helyettesét, Nagy Gábort.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.