Februárban hazánkban koncertezik az Eagles Of Death Metal

Forrás: Origo -
terrortámadás Akvárium Klub koncert Eagles Of Death Metal zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy a párizsi terrortámadás tragikus eseményei nagyon megviselték az együttest, mégis úgy döntöttek, pótolják az elmaradt koncertjeiket. Az amerikai banda február huszadikán játszik az Akváriumban.

2015. november 13-án a párizsi Bataclan klubban több mint nyolcvan ember halt meg egy terrortámadásban az Eagles Of Death Metal koncertjén. Akkor és ott a zenekar európai turnéja félbeszakadt. Jesse Hughes és Josh Homme rakenroll-bulizenekara azonban nem adja fel, és nem hajol meg a terror előtt: az Eagles Of Death Metal februárban visszatér Európába, hogy bemutassa tavaly megjelent új lemezét. Az EODM Párizsban is fellép, ezúttal az Olympia koncertteremben, és négy nappal később pedig az A38 Hajó szervezésében Budapesten, az Akvárium Klubban - írja az Origo.

Forrás: Origo
Íme, a 10 kedvenc idézetünk Feldmár Andrástólhttp://www.life.hu/kult/20151217-feldmar-andras-pszichologus-idezetek-eletrol-szerelemrol-baratsagrol.htmlFeldmár András matematikus, pszichológus, pszichoterapeuta. Tevékenysége szemben áll a pszichiátria hagyományos útjaival: elítéli a diagnosztizálás széles körben elterjedt módszerét és az ezen alapuló terápiát, a betegségek és az emberek címkézését, a gyógyszeres kezelést, másfelől pedig nem kifogásolja az LSD szakértő felügyelettel történő, terápiás szempontból indokolt használatát. Most összegyűjtöttük azokat a gondolatait, amiket mi magunk a legmélyebb egyetértésben fogadtunk tőle. KultFotó: Polyák Attila - OrigoHurrá! Nézd bele a Harry Potter új részébe http://www.life.hu/kult/20151215-a-harry-potter-uj-elozetese-lattan-leeseik-az-allad-jovo-novemberben-debutal-video.htmlBefutott J.K. Rowling legendás történetek folytatása, mely jövő novemberben kerül a mozikba. A videó láttán már most alig bírunk magunkkal. KultOrigoTörténelmi pillanat! Ferenc pápa elkészítette élete első szelfijét?http://www.life.hu/kult/20151215-ferenc-papa-elkeszitette-elso-szelfijet-elbuvolo-foto.htmlMinden idők legújítóbb szellemű egyházi vezetője, Ferenc pápa ezúttal is úttörő szerepet vállalt: ha minden igaz, elkészítette élete első szelfijét. Kult--21 év után letaszították a trónról Mariah Carey karácsonyi daláthttp://www.life.hu/kult/20151215-mariah-carey-karacsonyi-dalat-21-ev-utan-letaszitottak-a-tronrol.htmlA karácsonykor rongyosra játszott számok közül is Mariah Carey 1994-es slágere, az All I Want For Christmas Is You című dal vezette a mindenkori toplistát. Elképesztő, de úgy látszik, most leszorították a trónról. KultAFP"Tartsd meg az aprót, te mocskos állat" - Íme, a legjobb mondatok Reszkessetek betörőkbőlhttp://www.life.hu/kult/20151213-kevin-a-reszkessetek-betorok-sztarjanak-legjobb-mondatai.htmlAdvent harmadik vasárnapján már nagyon érezzük, hogy közeledik a karácsony. Ha karácsony, akkor pedig Reszkessetek betörők! KultAFPHallgasd meg Judi Dench előadásában Radnóti egyik művét - Videó!http://www.life.hu/kult/20151211-judi-dench-igy-szaval-radnotit-zsenialis-video-a-szinesznotol.htmlAz Oscar-díjas színésznő a magyar költő Nem tudhatom című versét szavalja el, méghozzá angolul. Egyszerűen zseniális! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.