Hatalmas siker A Játékkészítő: Már több mint 40 ezer jegy kelt el

színpad musical Vastag Csaba mese Játékkészítő Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több mint 40 ezer jegy kelt el az idei, szinte minden elemében megújult, A Játékkészítő című mese-musicalre. A szervezők arra számítanak, hogy akár meg is haladják a tavalyi rekordot.

A hazai színpadi produkciók egyik hatalmas sikere A Játékkészítő című, tisztán magyar "alapanyagból" készült mese-musical. Tavaly négy napon át, összesen 12 előadást tartottak, amit összesen 45 ezer néző élvezhetett. Idén, a minden elemében megújult, újabb dalokkal és szereplőkkel bővült előadásokra eddig már több mint 40 ezer jegyet adtak el.

Forrás: Facebook/Játékkészítő

"Még tíz nap van a bemutatóig és azt látjuk, ha ilyen sebességgel fogynak a jegyek, elérhetjük, sőt meg is haladhatjuk a tavalyi csúcsszámot, hiszen a SYMA csarnokba több néző is elfér" - mondta Illés Gabriella, A Játékkészítő producere. "Bármekkora is a siker, a darabot nem egy "fejőstehénnek" szánjuk, amiről minden bőrt le akarunk nyúzni" - mesélte a költségvetésében is rekordernek számító előadás megálmodója. "Nagyon örülünk, hogy idén is nagy a hazai érdeklődés, de a mostani 12 előadáson túl már nem tervezünk többet itthon" - tette hozzá a producer, aki elmondta, egyre több visszajelzést kapnak, hogy A Játékkészítő a nemzetközi porondokon is komoly sikereket tudna elérni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.