Mi?! Fekete színésznő játssza majd Hermionét a Harry Potterben

színésznő színdarab film Hermione Emma Watson Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Színdarab készül a világ legnépszerűbb varázslója és barátai iskola utáni kalandjaiból. A címe az lesz, hogy Harry Potter and the Cursed Child, azaz Harry Potter és az Elátkozott Gyermek. A főszereplők kiválasztása elég érdekesre sikeredett. 

A történet szerint a darab a regények után 1-2 évtizeddel játszódik majd, amikor a főhősök már felnőttek. A legnagyobb változtatás, hogy Hermione Grangert egy fekete színésznő fogja játszani. Míg a filmben Emma Watson játssza a mugli szülők gyermekét, addig a színpadon Noma Dumezweni fogja - írja a Mashable.

Balról jobbra a Harryt alakító Jamie Parker, a Hermionét játszó Noma Dumezweni és a Ron szerepében színpadra lépő Paul Thornley Forrás: Facebook/J.K. Rowling

J.K. Rowling véleményét a rajongók a Twitteren kérdezték, aki azt válaszolta, hogy a bőrszínét sosem írta le egyik könyvében sem, ezért belefér ez a változtatás.

Titeket kérdeztünk a legemlékezetesebb karácsonyaitokról - Zsebkendőt elő, megható videó!http://www.life.hu/kult/20151214-legemlekezetesebb-karacsonyrol-ajandekokrol-kerdeztuk-az-utca-emberet.htmlA Life.hu riportere az utca emberét kérdezte: kinek mi volt élete legemlékezetesebb ajándéka? És ki hogyan ünnepli idén a karácsonyt? És egyáltalán: mi a legjobb dolog ebben az ünnepben? Meglepően őszinte, szívmelengető válaszok érkeztek! KultThinkstockNincs még ötleted a fa alá? - Tökéletes ajándék tipp! http://www.life.hu/kult/20151218-kulturalis-programajanlo-december-17-20.htmlKözelednek az ünnepek, és jobb esetben már mindenki megvette az ajándékokat. Ha még nem, tudunk pár tippet, amivel hatalmas örömet szerezhetsz a komolyzene iránt érdeklődő szeretteidnek. Jennifer Lawrence is visszatér év végére a mozivászonra egy erős női karakter, Joy szerepében, aki a 21. századi nők példaképét próbálja megtestesíteni. Gyerünk, vedd elő a naptárad, és jegyezd fel a következő időpontokat! Kult--Quentin Tarantino kiakadt a Star Wars legújabb részére http://www.life.hu/kult/20151218-quentin-tarantino-nem-lesz-star-wars-rajongo-kiszurtak-a-rendezovel-az-uropera-miatt.htmlA világhírű rendező nem nézte jó szemmel, hogy a Los Angeles-i Cinenarama Dome közleménye szerint csúsztatni kell a saját filmjének vetítését az űropera miatt. Kult--Így énekelnek a Star Wars sztárjai - Zseniális videó!http://www.life.hu/kult/20151217-star-wars-focimdal-a-szereplok-eloadasaban-zsenialis-video-harrison-ford-a-legviccesebb.htmlNincs mit ehhez hozzáfűzni: az egész világ Csillagok háborúja lázban ég, és ezt a készítők is pontosan tudják. Készítettek is egy vicces felvételt az összes szereplővel. Kult--Februárban hazánkban koncertezik az Eagles Of Death Metalhttp://www.life.hu/kult/20151217-eagles-of-death-metal-februarban-hazankban-koncertezik-a-parizsi-terror-nem-nyomta-el-oket.htmlAnnak ellenére, hogy a párizsi terrortámadás tragikus eseményei nagyon megviselték az együttest, mégis úgy döntöttek, pótolják az elmaradt koncertjeiket. Az amerikai banda február huszadikán játszik az Akváriumban. KultOrigoÍme, a 10 kedvenc idézetünk Feldmár Andrástólhttp://www.life.hu/kult/20151217-feldmar-andras-pszichologus-idezetek-eletrol-szerelemrol-baratsagrol.htmlFeldmár András matematikus, pszichológus, pszichoterapeuta. Tevékenysége szemben áll a pszichiátria hagyományos útjaival: elítéli a diagnosztizálás széles körben elterjedt módszerét és az ezen alapuló terápiát, a betegségek és az emberek címkézését, a gyógyszeres kezelést, másfelől pedig nem kifogásolja az LSD szakértő felügyelettel történő, terápiás szempontból indokolt használatát. Most összegyűjtöttük azokat a gondolatait, amiket mi magunk a legmélyebb egyetértésben fogadtunk tőle. KultFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.