Hihetetlen! Így néznek ki a hollywoodi filmek speciális effektek nélkül

film speciális effektek mozi Hollywood számítógép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kasszasiker filmek nagy részét manapság számítógépes munkával alkotják meg, amit azonban a moziban ülő közönség gyakran elfelejt.

Pedig a számítógépes utómunka teszi hozzá az igazi varázslatot a látványos hollywoodi filmekhez. Enélkül elég lelombozóan festenek kedvenc mozifilmjeink. Íme:

Gravitáció

Forrás: twistedsifter
Forrás: twistedsifter

A majmok bolygója

Forrás: twistedsifter
Forrás: twistedsifter

Demóna

Forrás: Moving.Picture.Company
Forrás: Moving.Picture.Company

Pi élete

Forrás: Sciencegeek100
Forrás: Sciencegeek100

További képekért kattints ide!

Rekordidő alatt érte el az egymilliárd dolláros bevételt a legújabb Star Wars-epizódhttp://www.life.hu/kult/20151227-rekordido-alatt-erte-el-az-egymilliard-dollaros-bevetelt-a-legujabb-star-wars-epizod.html12 nap alatt érte el az egymilliárd dolláros (288 milliárd forint) bevételt a Star Wars: Az ébredő Erő című sci-fi - jelentette be a Walt Disney Co. filmstúdió.Kult--5 szívhez szóló idézet Márai Sándortólhttp://www.life.hu/kult/20151227-5-szivhez-szolo-idezet-marai-sandortol.htmlA karácsony már véget ért, de biztosan sokan vagytok, akik az év végéig kicsit ráérősebb tempóra kapcsoltatok. Ilyenkor a szokásosnál több idő van arra, hogy a fotelba kucorodva filmeket nézzetek és olvassatok. Ez utóbbihoz Márai Sándor soraival szeretnénk kedvet csinálni nektek. Kult--Ez a 7 leghíresebb karácsonyi filmhttp://www.life.hu/kult/20151223-ez-a-7-leghiresebb-karacsonyi-film.htmlCsillagszórózás, bejglizés, csendeséjezés, ajándékbontás, filmnézés indul: a karácsony általában a nagy közös otthoni mozizások ideje is. És vannak filmek, amik minden társuknál gyakrabban kerülnek elő ilyenkor, nyilván mert tudnak valamit. Megnéztük, mit is. Kult--17 speciális érdekesség az új Star Wars-filmről, spoilermentesenhttp://www.life.hu/kult/20151223-17-specialis-erdekesseg-az-uj-star-wars-filmrol-spoilermentesen.htmlTombol a Star Wars-őrület világszerte, dőlnek a bevételi rekordok, mi pedig a jeles esemény kapcsán összegyűjtöttünk egy adag érdekességet az új filmről — amit azok is nyugodtan elolvashatnak, akik még csak azután fognak beülni rá. Kult--Őrjöngenek a színészek! A bemutató előtt szivárgott ki DiCaprio új filmje http://www.life.hu/kult/20151223-leonardo-dicaprio-es-tarantino-filmje-is-fenn-az-interneten-a-szineszek-kiborultak.htmlA bemutató előtt álló Aljas nyolcas című Tarantino-filmet és a 135 millió dollárból készült A visszatérő-t is jó minőségben le lehet tölteni illegálisan. Mindkét produkciót december 25-én kezdik vetíteni az amerikai mozik. Kult--Újabb világsztárokkal bővült a Sziget fellépőlistája - Ott a helyed! http://www.life.hu/kult/20151222-bastille-bloc-party-es-sum-41-jon-a-szigetre-jovore-is-erdemes-lesz-kilatogatni.htmlA szervezők karácsonyi meglepetésként újabb neveket jelentettek be a Sziget fellépői közül. KultFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.