5 idézet a szilveszterről - szilveszterre

Forrás: Thinkstock -
Thomas Mann Arany János szilveszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Írók, költők szavaival kívánunk nektek boldog új évet! 

"Itt van tehát: megjött az Új év,
Mint biztató előlegem;
Háromszázhatvanöt nap-éjre
Halvány reményszínt hoz nekem"
Arany János


"Nem vagyok nagy ivó. Szilveszterkor két martini után megpróbáltam elrabolni és Kubába téríteni egy liftet."
Woody Allen

Forrás: Thinkstock


"Az időnek a valóságban nincs tagozódása, az új hó, új esztendő kezdete nem jár mennydörgéssel vagy trombitaharsogással, és még az új évszázad beköszöntésekor is csak mi, emberek lövöldözünk és kongatjunk a harangokat."
Thomas Mann

"Az optimista azért várja az éjfélt, hogy az új év elkezdődjön, a pesszimista pedig azért, hogy megbizonyosodjon róla, az óév elmúlt".
Bill Vaughan

"A remény mosolyogva lépi át az új év küszöbét, miközben azt suttogja: 'ez az év boldogabb lesz'."
Alfred Tennyson

"Igyál. Köszöntsd magad felé a bort,
amely ezen az órán átsegít, s figyelj.
A távolban lovak: már tépdesik zablájukat,
jövendő tévedéseid"
Szabó Magda

Kizárták A Dal egyik indulójáthttp://www.life.hu/kult/20151229-kizartak-a-dal-egyik-indulojat-a-misztral-helyett-singh-viki-indul-az-elodonton.htmlA Misztrál együttes Reggeli reggae című versenydala helyett Singh Viki Katonák című száma indul A Dal 2016-os műsorsorozatában - közölte kedden az MTI-vel az MTVA. Kult--Maradj az eredetinél! Hét remake, aminek sosem szabadott volna elkészülniehttp://www.life.hu/kult/20151230-maradj-az-eredetinel-7-remake-aminek-sosem-szabadott-volna-elkeszulnie-kifulladasig-los-angelesben.htmlNoha üzletpolitikailag (és néha még esztétikailag is) érhető jelenség a régebbi filmek újrafeldolgozása, azért nagyon ritka az, amikor egy remake nem csak halványabb másolata lesz az eredetinek. Vannak viszont olyan esetek, amikor ennél is súlyosabb a helyzet, és minden szempontból gyalázatos a feldolgozás módja. Ebből mutatunk néhány kirívó példát, sajnos aktualitással. Kult--Megerősítették! Jövőre újra összeáll a Spice Girlshttp://www.life.hu/kult/20151231-a-spice-girls-lanybanda-2016-ban-ujra-osszeall-mel-b-megerositette.htmlÖrülhetnek minden idők egyik legsikeresebb lánybandájának rajongói: 2016-ban valami igazán különleges dologra készül a Spice Girls, a hírt pedig maga Mel B erősítette meg. Kult--Ezt a 12 filmet nagyon várjuk 2016-ból!http://www.life.hu/kult/20151229-ezt-a-12-filmet-nagyon-varjuk-2016-bol-aljas-nyolcas-a-visszatero-ave-cezar-batman-superman-ellen.htmlMindjárt itt van 2016, ami a moziban igencsak erős évnek ígérkezik, már az első heteiben is. Összegyűjtöttünk tucatnyi olyan filmet, amik kedvéért biztosan be fogunk ülni jövőre a nézőtérre - és azt is megmondjuk, miért. Kult--Így néznének ki a Disney hercegek kopaszon - Vicces fotók!http://www.life.hu/kult/20151230-disney-hercegek-kopaszon-igy-meg-sosem-lathattad-kedvenc-mesehoseinket-foto.htmlGyermekkorunk daliás hercegei láttán mindig arra gondoltunk, hogy mi is pontosan ilyen férfiakat szeretnénk magunk mellé, ha felnövünk. KultOrigoŐrjöngenek a színészek! A bemutató előtt szivárgott ki DiCaprio új filmje http://www.life.hu/kult/20151223-leonardo-dicaprio-es-tarantino-filmje-is-fenn-az-interneten-a-szineszek-kiborultak.htmlA bemutató előtt álló Aljas nyolcas című Tarantino-filmet és a 135 millió dollárból készült A visszatérő-t is jó minőségben le lehet tölteni illegálisan. Mindkét produkciót december 25-én kezdik vetíteni az amerikai mozik. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.