Hosszú az út a felismeréstől a kijelentésig. 2015-ben számos sztár tárta a nyilvánosság elé eddig féltve őrzött titkait: apukákból lett anyukák, panszexuálisok és melegek – íme, 2015 legdurvább coming outjai.

Johnny Depp lánya mindenkihez vonzódik

Lily-Rose Depp, Johnny Depp hollywoodi színész és a francia énekesnő, Vanessa Paradis 16 éves modell lánya egy magazin hasábjain beszélt arról, hogy ő maga is ahhoz a generációhoz tartozik, amelynek fiatal tagjai már egyáltalán nem tartják fontosnak a szexuális irányultságukat felcímkézni. Vagyis éppannyira szeretik saját nemüket, mint a másikat, de nem nevezik magukat biszexuálisnak vagy heteroszexuálisnak. Élvezik az életet, a szabadságot és mindent, ami ezekbe a fogalmakba belefér. A Karib-tenger kalózai sztárja büszke lányára, és kijelentette, mindenben támogatni fogja a kis Lily-Rose-t.

Forrás: Instagram/lilyrose_depp

Miley Cyrus panszexuális

Hogy ez mit is jelent valójában? Az énekesnő túl van már Justin Bieberen, ágyába csábította Arnold Schwarzenegger fiát, Patrickot, és a szuperszexi Liam Hemsworthöt is, egy interjúban mégis úgy nyilatkozott: ha szexről van szó, nem ragad le a férfiaknál, inkább mindent kipróbál. A partner neme nem lényeges, tehát a biológiailag férfiakon és nőkön kívül a transzneműekhez és bármilyen más nemi azonosságúhoz is vonzódik. Az egykoron bájos Hannah Montanától ugyan nem is vártunk mást: 2015 sem érhetett véget egy megbotránkoztató vallomás nélkül.

Forrás: AFP/Paul Zimmerman

Holland Taylor egy nála 30 évvel fiatalabb nővel él együtt

A nő, akit leginkább a Két pasi meg egy kicsi című vígjátéksorozatból ismerhetünk Charlie anyjaként, nemrég egy rádióinterjúban vallotta be: a 41 éves Sarah Paulson színésznővel él együtt, aki az Amerikai horrorsztoriból lehet ismerős. A 72 éves Holland Taylor sokáig várt a beismeréssel, mert félt attól, hogy nemi hovatartozása miatt kevesebb szerephez jut majd.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Joel Grey: „Meleg vagyok.”

A 83 éves, Golden Globe-díjas színész 24 évig élt boldog házasságban, mire 2015 januárjában a People magazinban kijelentette, a férfiakat szereti: „Nem szeretem a címkéket, de ha mindenáron címkézni kell, akkor azt mondom, meleg vagyok” – vallotta be a világ legnagyobb megdöbbenésére a Dirty Dancing című film Babe-jének, Jennifer Grey-nek az édesapja.

Forrás: AFP/Grant Lamos Iv

Caitlyn Jenner apa volt, anya lett

Kim Kardashian mostohaapja a Vanity Fair 2015. júliusi címlapján debütált Caitlyn Jennerként. Azóta nőként éli az életét, amiért még bátorságdíjat is kapott. A Kardashian-Jenner család fejének még Obama elnök is gratulált átalakulásához. 

Forrás: Instagram/caitlynjenner