Miley Cyrus Lily-Rose Depp Holland Taylor Caitlyn Jenner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú az út a felismeréstől a kijelentésig. 2015-ben számos sztár tárta a nyilvánosság elé eddig féltve őrzött titkait: apukákból lett anyukák, panszexuálisok és melegek – íme, 2015 legdurvább coming outjai.

Johnny Depp lánya mindenkihez vonzódik

Lily-Rose Depp, Johnny Depp hollywoodi színész és a francia énekesnő, Vanessa Paradis 16 éves modell lánya egy magazin hasábjain beszélt arról, hogy ő maga is ahhoz a generációhoz tartozik, amelynek fiatal tagjai már egyáltalán nem tartják fontosnak a szexuális irányultságukat felcímkézni. Vagyis éppannyira szeretik saját nemüket, mint a másikat, de nem nevezik magukat biszexuálisnak vagy heteroszexuálisnak. Élvezik az életet, a szabadságot és mindent, ami ezekbe a fogalmakba belefér. A Karib-tenger kalózai sztárja büszke lányára, és kijelentette, mindenben támogatni fogja a kis Lily-Rose-t.

Forrás: Instagram/lilyrose_depp

Miley Cyrus panszexuális

Hogy ez mit is jelent valójában? Az énekesnő túl van már Justin Bieberen, ágyába csábította Arnold Schwarzenegger fiát, Patrickot, és a szuperszexi Liam Hemsworthöt is, egy interjúban mégis úgy nyilatkozott: ha szexről van szó, nem ragad le a férfiaknál, inkább mindent kipróbál. A partner neme nem lényeges, tehát a biológiailag férfiakon és nőkön kívül a transzneműekhez és bármilyen más nemi azonosságúhoz is vonzódik. Az egykoron bájos Hannah Montanától ugyan nem is vártunk mást: 2015 sem érhetett véget egy megbotránkoztató vallomás nélkül.

Forrás: AFP/Paul Zimmerman

Holland Taylor egy nála 30 évvel fiatalabb nővel él együtt

A nő, akit leginkább a Két pasi meg egy kicsi című vígjátéksorozatból ismerhetünk Charlie anyjaként, nemrég egy rádióinterjúban vallotta be: a 41 éves Sarah Paulson színésznővel él együtt, aki az Amerikai horrorsztoriból lehet ismerős. A 72 éves Holland Taylor sokáig várt a beismeréssel, mert félt attól, hogy nemi hovatartozása miatt kevesebb szerephez jut majd.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Joel Grey: „Meleg vagyok.”

A 83 éves, Golden Globe-díjas színész 24 évig élt boldog házasságban, mire 2015 januárjában a People magazinban kijelentette, a férfiakat szereti: „Nem szeretem a címkéket, de ha mindenáron címkézni kell, akkor azt mondom, meleg vagyok” – vallotta be a világ legnagyobb megdöbbenésére a Dirty Dancing című film Babe-jének, Jennifer Grey-nek az édesapja.

Forrás: AFP/Grant Lamos Iv

Caitlyn Jenner apa volt, anya lett

Kim Kardashian mostohaapja a Vanity Fair 2015. júliusi címlapján debütált Caitlyn Jennerként. Azóta nőként éli az életét, amiért még bátorságdíjat is kapott. A Kardashian-Jenner család fejének még Obama elnök is gratulált átalakulásához.

Forrás: Instagram/caitlynjenner
Maradj az eredetinél! Hét remake, aminek sosem szabadott volna elkészülniehttp://www.life.hu/kult/20151230-maradj-az-eredetinel-7-remake-aminek-sosem-szabadott-volna-elkeszulnie-kifulladasig-los-angelesben.htmlNoha üzletpolitikailag (és néha még esztétikailag is) érhető jelenség a régebbi filmek újrafeldolgozása, azért nagyon ritka az, amikor egy remake nem csak halványabb másolata lesz az eredetinek. Vannak viszont olyan esetek, amikor ennél is súlyosabb a helyzet, és minden szempontból gyalázatos a feldolgozás módja. Ebből mutatunk néhány kirívó példát, sajnos aktualitással. Kult--Ezt a 12 filmet nagyon várjuk 2016-ból!http://www.life.hu/kult/20151229-ezt-a-12-filmet-nagyon-varjuk-2016-bol-aljas-nyolcas-a-visszatero-ave-cezar-batman-superman-ellen.htmlMindjárt itt van 2016, ami a moziban igencsak erős évnek ígérkezik, már az első heteiben is. Összegyűjtöttünk tucatnyi olyan filmet, amik kedvéért biztosan be fogunk ülni jövőre a nézőtérre - és azt is megmondjuk, miért. Kult--17 speciális érdekesség az új Star Wars-filmről, spoilermentesenhttp://www.life.hu/kult/20151223-17-specialis-erdekesseg-az-uj-star-wars-filmrol-spoilermentesen.htmlTombol a Star Wars-őrület világszerte, dőlnek a bevételi rekordok, mi pedig a jeles esemény kapcsán összegyűjtöttünk egy adag érdekességet az új filmről — amit azok is nyugodtan elolvashatnak, akik még csak azután fognak beülni rá. Kult--Így dobd fel a karácsonyi üdvözlőlapot - Jókívánság-tippekhttp://www.life.hu/kult/20151211-igy-dobd-fel-a-karacsonyi-udvozlolapot-frappans-meghitt-vicces-jokivansag-tippek.htmlAz ünnep elmaradhatatlan kellékei a képeslapok és a gyönyörűen becsomagolt ajándékokon a díszes kis cetlik, amelyeken szeretetteljes vagy éppen vicces mondatokkal rukkolhatsz elő. Íme, a legjobb üzenetek, amikkel te leszel a legmenőbb a családban! Kult--Íme, a 10 kedvenc idézetünk Feldmár Andrástólhttp://www.life.hu/kult/20151217-feldmar-andras-pszichologus-idezetek-eletrol-szerelemrol-baratsagrol.htmlFeldmár András matematikus, pszichológus, pszichoterapeuta. Tevékenysége szemben áll a pszichiátria hagyományos útjaival: elítéli a diagnosztizálás széles körben elterjedt módszerét és az ezen alapuló terápiát, a betegségek és az emberek címkézését, a gyógyszeres kezelést, másfelől pedig nem kifogásolja az LSD szakértő felügyelettel történő, terápiás szempontból indokolt használatát. Most összegyűjtöttük azokat a gondolatait, amiket mi magunk a legmélyebb egyetértésben fogadtunk tőle. KultFotó: Polyák Attila - OrigoÍme, a szeretet ereje! Megható videóhttp://www.life.hu/kult/20151208-a-szeretet-jotekonysag-adakozas-erejerol-karacsonyrol-kerdeztuk-a-mikulasgyar-vendegeit-es-a-magyar.htmlMiért jó adni? Kinek érdemes? És miért van szükség arra, hogy minél több ember álljon egy-egy jó ügy mögé? Ezekről kérdeztük az idei Mikulásgyárban az adakozókat, illetve a Magyar Vöröskereszt főigazgató-helyettesét, Nagy Gábort.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.