Vandálkodással ünnepelt J. K. Rowling, amikor befejezte a Harry Pottert

Twitter hotelszoba írás J. K. Rowling Harry Potter befejezés könyvsorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz elhinni az írónőről, pedig ő maga állítja: nem mindennapi, és számára is elítelndő módon ünnepelte meg, amikor befejezte a varázslótanonc utolsó kötetét.

J. K. Rowling Twitteren vallotta be: összefirkálta a hotelszobájának falát, amikor leírta a Harry Potter és a Halál ereklyéi utolsó sorát.

Forrás: Twitter/J. K. Rowling

22 érdekesség, amit eddig nem tudtál Harry Potterről

Immár végleg lezárultak a világ leghíresebb varázslótanoncának kalandjai, a Life.hu azonban itt csokorba szedte azt a 22 kevéssé ismert érdekességet, amelyek nélkül nem lehet teljes egy Harry Potter-rajongó élete.

Apa lesz Eddie Redmayne, a Harry Potter film szereplőjehttp://www.life.hu/csalad/20151226-apa-lesz-eddie-redmayne.htmlA 33 éves Eddie Redmayne a legszebb karácsonyi ajándékot kapja: hamarosan apa lesz.Család--23 speciális érdekesség Quentin Tarantinórólhttp://www.life.hu/kult/20160111-23-specialis-erdekesseg-quentin-tarantinorol.htmlÉpp hasít a mozikban Quentin Tarantino legújabb filmje, az Aljas nyolcas című western, mi pedig megragadtuk az alkalmat, és összegyűjtöttünk nektek egy nagy adag különleges infót napjaink első számú kultrendezőjéről. Kult--J.K. Rowling újabb háttérsztorit írt a Harry Potterhezhttp://www.life.hu/kult/20150625-j-k-rowling-ujabb-hatterszorit-irt-a-harry-potterhez.htmlA rajongók legnagyobb örömére a Harry Potter-univerzum még mindig bővül újabb sztorikkal.Kult--Anyák fegyverben – így védik meg önkéntes nők a várost a drogkartelltőlhttp://www.life.hu/kult/20160111-anyak-fegyverben-igy-vedik-meg-onkentes-nok-a-varost-a-drogkartelltol-mexikoban.htmlBár Mexikó leghírhedtebb drogbáróját, Joaquin "El Chapo" Guzmánt, a Köpcöst immár másodjára kapták el egy órákig tartó tűzpárbaj és egy autós üldözés után, ez korántsem jelenti azt, hogy az országot feldúló drogháborúnak vége. Sőt! A Köpcös fiai, Alfredo Guzman és Iván Archivaldo Guzman ezt üzenték Twitter-oldalukon Mexikó kormányfőjének, Enrique Pena Nietónak: „Nem fogod fel, hogy mekkora bajba keveredtél.” Kult--Daniel Radcliffe játssza a felnőtt Harry Pottert Rowling új darabjábanhttp://www.life.hu/kult/20151023-daniel-radcliffe-jatssza-a-felnott-harry-pottert-rowling-uj-darabjaban.htmlDaniel Radcliffe játssza a felnőtt Harryt J. K. Rowling új darabjában, a Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter és az elátkozott gyermek) című kétrészes színpadi műben - közölték pénteken az előadás producerei.Kult--Vajna Timi óriási bakit követett el a Golden Globe-on, de senki sem haragszik ráhttp://www.life.hu/kult/20160111-vajna-timea-megfogta-a-saul-fia-stabjanak-golden-globe-szobrat.htmlVajna Timi - aki a Life.hu olvasóinak tudósított a nem mindennapi eseményről - kis híján kínos helyzetbe került, amiért hozzáért Nemes Jeles László és csapatának Golden Globe-díjához. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.