Összefogtak a színészek Kara Tünde gyógyulásáért

Forrás: MTI/Rosta Tibor -
Kara Tünde Békéscsaba Jászai Mari-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jótékonysági gála keretein belül színészeink fognak össze Kara Tünde gyógyulásáért. A színésznőnek tavaly nyáron próba közben leállt a szíve, de állapotát sikerült stabilizálni.

Kara Tünde születésnapján jótékonysági gálát rendeznek a Jászai-díjas színművésznő gyógyulásáért a Békéscsabai Jókai Színház nagyszínpadán - írja a Beol.

A február 24-én 19 órától kezdődő gálán fellépnek színésznő barátai és kollégái, többek között Kautzky Armand, Szomor György, Gubik Petra, Cserna Antal, Szalay Kriszta, Gerner Csaba, a Balassi Táncegyüttes, az Üzenet 1.0 és az Orszlán együttesek, Gulyás Levente és zenekara, a Fővárosi Nagycirkusz artistái, valamint a Jókai Színház művészei.

Kara Tünde Aphrodité szerepében a XIX. Magyar Drámaíró Verseny gáláján a Békéscsabai Jókai Színházban 2014. március 29-én este Forrás: MTI/Rosta Tibor

Kara Tünde tavaly júniusban lett rosszul a Bernarda Alba háza című darab próbáján, megállt a szíve. A mentősök a helyszínen újraélesztették, és a gyulai kórház intenzív osztályára vitték, majd onnan egy rehabilitációs intézetbe került.

Visszatér MacGyver, csak fiatalabb kiadásbanhttp://www.life.hu/kult/20160203-pilot-sorozat-macgyver-james-wan.htmlEgyre biztosabb, hogy Macgyver visszatér a képernyőkre, ugyanis a CBS amerikai tévécsatorna berendelt egy pilotepizódot a sorozatból, és most újabb részletek derültek ki a folytatással kapcsolatban. KultOrigoVíz alatti múzeum nyílik a Kanári-szigeteknélhttp://www.life.hu/kult/20160203-szoborpark-jason-decaires-taylor-kanari-szigetek.htmlA tengerfenékre költözik 400 életnagyságú, emberalakú szobor a Kanári-szigetekhez tartozó Lanzarote közelében. A beköltözés várhatóan 2017-ben fejeződik be, de 35 alkotás a hétvégén már a 12-15 méter közötti mélységben landolt. KultOrigoTalán Attila lenyűgözte a külföldi tehetségkutató zsűrijéthttp://www.life.hu/kult/20160203-bon-jovi-volt-megasztaros-tehetsagkutato.htmlTalán Attilát a Megasztár színpadáról ismerhetjük, ám nemrég Németország egyik tehetségkutatójában, a Deutsch­land Sucht den Su­perstar-ban is megcsillogtatta tudását, ráadásul továbbjutott. KultOrigoPenelope Cruz hamarosan Budapesten forgathttp://www.life.hu/kult/20160202-penelope-cruz-februarban-budapestre-jon.htmlMi a közös az alábbi színészekben: Charlize Theron, Keira Knightley, Ryan Gosling, Harrison Ford és Penelopé Cruz? Olvass tovább, ha szabad a gazda! KultAFPGwendoline Christie újabb titkot árult el a Star Warsrólhttp://www.life.hu/kult/20160201-star-wars-sztar-ebredo-ero-szazados.htmlA Star Wars rajongók örülhetnek, ugyanis izgalmas részletekre derült fény a film nyolcadik és kilencedik epizódjáról. KultOrigoElton John segít Lady Gagának legújabb albumábanhttp://www.life.hu/kult/20160121-lady-gaga-enekesno-legujabb-dalait-elton-john-irja.htmlHa két ilyen tehetség összeáll, abból csakis valami nagyon különleges és jó dolog sülhet ki. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.