Idén megváltoznak az Oscar-köszönőbeszédek

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Kevin Winter -
Matthew McConaughey beszéd műsor díjátadó Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelek szerint a szervezők megunták, hogy a sztárok legtöbbször unalmas, és semmitmondó szövegekkel állnak színpadra. Kísérleti jelleggel most egy újítást vezetnek be.

Minden jelöltnek előzetesen le kell adnia egy listát, amely azoknak a személyeknek, szervezeteknek a neveit tartalmazza, akiknek meg akarják köszönni a díjat. Ezek a nevek a képernyő alján futnak majd, így a producerek reményei szerint a nyertesek személyesebb hangulatú beszédekkel töltik majd ki a rendelkezésükre negyvenöt másodpercet - írja az Origo.

Az utóbbi 25 évben Matthew McConaughey mondta a leghosszabb Oscar-köszönőbeszédet Forrás: AFP/2014 Getty Images/Kevin Winter

Az idei Oscar-gálán Wagner Valkűrök lovaglása című zenéjével jelzik majd, ha valakinek lejárt az ideje.

Megvannak A szürke ötven árnyalata új szereplőihttp://www.life.hu/kult/20160219-a-szurke-otven-arnyalata-folytatasanak-ket-uj-szinesze-fay-masterson-es-robinne-lee.htmlA Variety hírei szerint rögtön két új színésznő is csatlakozik a népszerű erotikus regény filmadaptációjának stábjához. KultOrigoEgy anya, aki fotókká változtatja a híres festményekethttp://www.life.hu/kult/20160217-fotokka-valtoztatja-hires-festmenyeinket.htmlLucia Kruta egy véletlennek köszönheti, hogy világhíres festményeket idéző fényképeket készít, ráadásul gyűjteménye öt év alatt 280 darabosra duzzadt. A modellek továbbra is saját és mások gyermekei, az eredmény pedig lenyűgöző. KultOrigoLuke Skywalkerrel indult a Star Wars 8 forgatásahttp://www.life.hu/kult/20160216-horvatorszagban-forgatjak-a-star-wars-nehany-jelenetet-kis-izelito-az-uj-filmbol.htmlA Disney egy fél perces videóval adta a világ tudtára, hogy február 15-én elkezdődött a nyolcadik Star Wars-epizód forgatása Írországban. Hamarosan a stáb továbbáll, és Horvátország felé veszik az irányt. KultOrigoRachel Weisz magyarként mutatkozott be egy videóbanhttp://www.life.hu/kult/20160212-rachel-weisz-magyar-akcentussal-poenkodik-a-szineszno-elkepesztoen-vicces-video.htmlA csodaszép színésznő bár rendelkezik magyar ősökkel, a nyelvet sajnos nem beszéli. Kult--Borzalmasan néz ki a Trónok harca fiatal sztárja - Fotó!http://www.life.hu/kult/20160212-ijesztoek-a-tronok-harca-legujabb-karakterfotoi-nezz-bele-az-uj-evadba.htmlMegérkeztek az első jelenetképek a Trónok harca április 25-én bemutatkozó 6. évadához. Több szereplő hatalmas változáson esett át, mások pedig kissé ijesztően festenek. Kult--7 évesen 80 kilométert gyalogolt az őserdőben, hogy újra lásson http://www.life.hu/kult/20160211-hosszu-utat-tett-meg-a-kislany-hogy-ujra-lathasson-egy-magyar-fotos-megorokitette.htmlHajdú D. András hússzoros Magyar Sajtófotó-díjas és Pictures of the Year-díjas dokumentarista fotós két hónapot töltött az Kongói Demokratikus Köztársaságban, hogy Dr. Hardi Richárd szemész és misszionárius munkáját megörökítse. Így sikerült felfigyelnie Mbedji történetére. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.