Második alkalommal adnak át különdíjat az év leginspirálóbb hölgyének. A címre pályázik többek között a színésznő is, aki elárulta, kinek a múzsája lenne legszívesebben.

Legális doppingszer, jó hangulatú instagram-filter, szenvedélyes, titokzatos nő... - a sztárok elárulták, kinek mi jut eszébe először a múzsa szó hallatán. A Playboy Man of the Year gálán idén is díjazzák a leginspirálóbb hölgyeket. A kategória jelöltje Iszak Eszti, Kulcsár Edina, Ördög Nóra, Pokorny Lia és Trokán Nóra is, akik arról meséltek, hogy számukra mitől múzsa a múzsa, és ha választhatnának melyik korba utaznának vissza, hogy hatást gyakoroljanak másokra.

Forrás: redlemon

Pokorny Lia úgy gondolja, az a nő, akiből sugárzik egyfajta belső béke, aki tisztában van önmagával. „Minél nagyobb benne a harmónia, annál könnyebben kapcsolódik másokhoz és mások is hozzá" – véli a színművész, aki önmagával kapcsolatban pontosan látja a korlátait és az értékeit is. „Folyamatosan dolgozom azon, hogy mindig fejlődjek. Van bennem egy nagy adag szenvedély, de figyelek arra, hogy ezt mindig jókor, jó helyen éljem meg, ahol építeni tudok ezekkel az érzelmekkel. A másik fontos tulajdonság a titokzatosság, ami szerintem egy nőnél elengedhetetlen" – fogalmazott Lia, aki ha újjászületne, legszívesebben Federico Fellini múzsája lenne.

Forrás: redlemon

Ördög Nóri is, aki a múzsa szó hallatán egy jó instagram-filterre asszociál. „Mindent szebbnek, színesebbnek, puhábbnak, napfényesebbnek látsz, ha a közeledben van. Magadat is, a képességeidet is, a tehetségedet is. A múzsa ezzel bátorságot és önbizalmat ad. Kicsomagol, fellazít, és feltüzel. Ha veled van, azt érzed, bármire képes vagy. A múzsa tulajdonképpen legális doppingszer. Ha megtalálod a múzsádat, nincs többé lehetetlen" – véli a TV2 gyönyörű műsorvezetője.

Forrás: redlemon

Iszak Eszti még régebbi korba utazna, ha tehetné: „Szívesen lennék Platón múzsája, mert érdekel a filozófia, de mivel mindennél jobban szeretnék a hippi kor legmeghatározóbb időszakában élni, csodálatos lenne az a tudat is, hogy én inspiráltam a Matthews Southern Comfort együttes '69-es Woodstock című dalát" – vallotta be a VIVA csinos műsorvezetője.