Íme a kép, amelyen a Saul fia főszereplője Oscar-díjjal a kezében pózol

Oscar-díj színész Oscar 2016 Röhrig Géza Saul fia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Röhrig Géza a Saul fia csapatával együtt izgulta végig a díjátadót Los Angelesben, majd együtt is örülhettek, amikor a kezükbe vehették az aranyszobrocskát a Legjobb idegen nyelvű film kategóriában. 

A színész nemrég egy képet tett fel magáról, amin éppen az Oscar-díjjal a kezében pózol. A helyszínen volt a magyar alkotócsapat több tagja is: Sipos Gábor, Nemes Jeles László, Rajna Gábor, és Röhrig Géza együtt vonult végig a vörös szőnyegen.

Forrás: Facebook/Röhrig Géza

Leonardo DiCaprio és a Saul fia - Ők az Oscar-díj nyertesei!

34 év után újra egy magyar film nyerte a legjobbnak járó díjat. Ezen felül sok meglepetés is várt ránk, így nézzük, kik voltak még az este nagy nyertesei.
Két főszereplő is abbahagyná a Trónok harcát http://www.life.hu/kult/20160226-maisie-williams-mar-lezarna-a-tronok-harcat-aprilisban-jon-az-uj-evad.htmlMíg a sorozat rajongói alig várják a hamarosan induló új évadot, addig a szereplők között vannak olyanok, akik a közeljövőben már inkább kiszállnának a dologból. KultOrigoOrbán Viktor a Saul fia Oscar-díjáról: "A magyar film nagy napja. Mindenkinek köszönjük"http://www.life.hu/kult/20160229-orban-viktor-miniszterelnok-reagalt-a-saul-fia-oscar-dijara-nemes-jeles-laszlo-filmjere.html"A magyar film nagy napja. Mindenkinek köszönjük" - írta Facebook-oldalán a magyar miniszterelnök. Arra a hírre reagált így, hogy hétfőn hajnalban kiderült, a 39 éves Nemes Jeles László Saul fia című holokausztfilmje nyerte meg idén a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscart. Kult--Lady Gaga előadása volt az Oscar egyik legerősebb pillanatahttp://www.life.hu/kult/20160229-lady-gaga-enekesno-eloadasa-az-oscar-dijatado-legerosebb-pillanata-volt.htmlÁllva tapsolták az énekesnőt, aki a Til It Happens To You című slágerét adta elől szexuálisan bántalmazott áldozatokkal a gála színpadán. Kult--Végre! Leonardo DiCaprio megkapta az Oscar-díjathttp://www.life.hu/kult/20160229-leonardo-dicaprio-oscar-dijat-kapott-a-szinesz-annyi-ev-utan-atvehette-a-dijat.htmlTöbb millióan egyszerre sikíthattak fel, amikor kimondták a színész nevét a színpadon. Annyi év után a sztár átvehette azt az aranyszobrocskát, amiért lassan 25 éve dolgozik. Kult--Eddie Redmayne: DiCaprio tényleg megérdemli az Oscarthttp://www.life.hu/kult/20160228-eddie-redmayne-szerint-leonardo-dicaprio-tenyleg-megerdemli-az-oscar-dijat.htmlElképesztően szimpatikus és kedves kijelentést tett a tavalyi év legjobb férfiszínésze, és az idei gála egyik jelöltje, Eddie Redmayne. Kult--Visszafogott és bájos: Alicia Vikander lett a legjobb női mellékszereplőhttp://www.life.hu/kult/20160229-alicia-vikander-szineszno-lett-a-legjobb-noi-mellekszereplo-a-2016-os-oscaron.htmlElőzetesen Kate Winslet és Alicia Vikander tűnt a kategória esélyesének, végül A dán lány 27 éves színésznője nyerte el a díjat. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.