Tom Hiddleston szívesen lenne James Bond

Forrás: AFP -
film szerep Bosszúállók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Hiddleston jelenleg a BBC egyik sorozatában látható, de egy interjúban elejtette, hogy szívesen eljátszaná a 007-est is.

Mi is beszámoltunk Dr. House nagy visszatéréséről, az AMC csatornán futó The Night Manager című sorozatban. Partnere, Tom Hiddleston pedig nemrég azt nyilatkozta, hogy szívesen eljátszaná James Bond szerepét.

Tom Hiddleston Forrás: AFP

Hiddleston, akit egyébként a Bíborhegyből is ismerhetünk az mondta a Sunday Times-nak, hogy James Bondot eljátszani rendkívüli lehetőség lenne. Elmondása szerint nagy rajongója a franchise-nak: "Egyszerűen szeretem a főcímzenét, a motívumait és a mitológiáját. Szeretem az egészet."

Daniel Craig Forrás: Vogue

Nem így van ezzel az egykori James Bond, Daniel Craig, aki tavaly októberben úgy nyilatkozott, hogy inkább felvágná az ereit, mint hogy még egyszer eljátssza James Bondot, ám ezen szavait később tagadta.

Egy sosem látott fotó került elő a fiatal Psota Irénrőlhttp://www.life.hu/kult/20160307-egy-sosem-latott-foto-kerult-elo-psota-irenrol.htmlPsota Irén egykori férje, Ungvári Tamás egy megható történetet és fotót osztott meg a nyilvánossággal. Kult--"Nem volt szép, de megállt a levegő" - Egykori szerelmei meséltek Psota Irénrőlhttp://www.life.hu/kult/20160229-volt-szerelmei-emlekeztek-psota-irenre.htmlSzenvedélyesen tudott szeretni, folyton tele volt meglepetéssel, és mindig éhezett - Így emlékeztek egykori szerelmei a múlt csütörtökön elhunyt Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőre, aki egyben a Nemzet Színésze is. Kult--Táncoló szerelmesek lepték el Párizsthttp://www.life.hu/kult/20160224-szerelemmamorban-tancoljak-korbe-parizst.htmlMi a tökéletes videó titka? Szerelemmámorban úszó Párizs, különböző táncstílusok találkozása profi táncosokkal, és persze mindez fűszervezve egy nagy adag romantikával... Kult--Wow! A magyar határon készült az év legjobb hírfotójahttp://www.life.hu/kult/20160219-warren-richardson-kapta-a-world-press-photo-nagydijat.htmlHurrá! Te is összefuthatsz Budapest utcáin Warren Richardsonnal, aki nemrég megkapta a világ egyik legnagyobb fotós elismerését, ráadásul egy magyar határon készült képért. Az ausztrál fotós már öt éve kis hazánkban él, megmutatjuk őt is, hogy biztosan felismerjétek! Kult--Elképesztő! Kristen Stewart nem bírta tovább, levetkőzötthttp://www.life.hu/kult/20160216-letepik-kristen-stewart-ruhajat.htmlMegérkezett Kristen Stewart legújabb filmjének, az Equals-nak az előzetese. A film egy érzelmek nélküli világról szól, Kristennek viszont nem sikerül leküzdeni a vágyait, olyannyira, hogy még szexel is. KultAFPŐ választhatja szét A szürke ötven árnyalata szerelmeseithttp://www.life.hu/kult/20160216-o-allhat-a-szurke-otven-arnyalata-szerelmesei-koze.htmlKészül A szürke ötven árnyalata folytatása, azaz A sötét ötven árnyalata, ami egy igazán izgalmas szerelmi háromszöggel kecsegtet. Már azt is találgatják, hogy ki állhat majd a szerelmesek közé. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.