Jön a Tom Raider 3, de Angelina Jolie nélkül

Forrás: Origo -
film forgatás Lara Croft Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A film a hírek szerint 2017-ben kerül majd mozikba, de a színésznő már nem fog feltűnni benne. Az ikonikus produkció rebootja (azaz az első film újraforgatott verziója) Lara Croft érzelmeiről fog szólni. 

Az elmúlt évek játéksorozataihoz hasonlóan a filmben is inkább a karakter emberi oldalát szeretnék jobban kihangsúlyozni. A forgatókönyvet a Transformes 5-ön dolgozó Geneva Robertson-Dworet fogja írni, és a hírek szerint egy igen látványos és vicces akcióvígjátékra számíthatunk. Angelina Jolie - aki már szinte kórosan sovány - évekkel ezelőtt kijelentette, hogy többet nem szeretne Lara szerepébe bújni - írja a Movieweb.

Forrás: Origo
Végre elvonulnak az esőfelhők: Szerdán egyre több helyen bújik elő a naphttp://www.life.hu/news/20160308-egy-idore-elbucsuzhatunk-az-esotol.htmlSzépen lassan elbúcsúzhatunk az esős időtől, bár kedden még erősen felhős lesz az ég, és sok helyen csapadékra is lehet számítani, de a hét további részében érkezik a napsütéses idő. NewsThinkstockUber sofőr akarta megerőszakolni a Farrah Abrahamot, a népszerű valóságshow-sztárthttp://www.life.hu/news/20160307-farrah-abraham-majdnem-eroszak-aldozatava-valt-uber-sofor-tamadt-ra.htmlFarrah Abraham azt állítja, hogy néhány hónappal ezelőtt kis híján szexuális erőszak áldozatává vált New Yorkban. A férfi a hírek szerint egy Uber sofőr volt. News--Szívszorító: Néhány nappal az esküvője után halt meg egy nőhttp://www.life.hu/news/20160307-rak-vegzett-a-boldog-feleseggel-tiz-nappal-az-eskuvoje-utan-lehunyt-meghato-tortenet.htmlMo Akhtarnál tavaly júliusban diagnosztizáltak tüdőrákot. Szerelmével úgy döntöttek, hogy a nő halála előtt összekötik az életüket. NewsThinkstockElhunyt az e-mail megalkotója, Ray Tomlinsonhttp://www.life.hu/news/20160307-meghalt-ray-tomlinson-az-email-megalkotoja-hetvennegy-eves-koraban-hunyt-el.htmlAz e-mail "feltalálója" hetvennégy éves korában hunyt el. 1971-ben állt nyilvánosság elé az egyik hálozatról a másikra küldhető üzenet ötletével. Neki köszönhejtük többek között a @(kukac) szimbólumot is. News--Erzsébet királynő valójában kedvelte Diana hercegnét?http://www.life.hu/news/20160307-erzsebet-kiralyno-valojaban-kedvelte-diana-hercegnet.htmlA bennfentesek szerint Anglia uralkodónője a hírekkel ellentétben szívén viselte Diana hercegné sorsát, örült, hogy ilyen nagyszerű unokákkal ajándékozta meg, és hogy segített közelebb hozni az embereket a brit királyi családhoz. News--Kiderült: ezt jelenti Angelina Jolie és Brad Pitt új, közös tetoválásahttp://www.life.hu/news/20160216-angelina-jolie-es-brad-pitt-uj-tetovalasa-ezt-jelenti.htmlAz Oscar-díjas színésznő a napokban összesen három új mintát varratott magára. Az amerikai Radar Online egy szakértő segítségével fejtette meg, mit jelentenek a Brad Pitt-tel együtt csináltatott tetoválások. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.