Szinetár Dóra extrém hajra váltott

Forrás: Facebook/Szinetár Dóra -
frizura színésznő színdarab haj extrém Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy szerep kedvéért váltott igazi bírónőnek kijáró frizurára, neki azonban még ez a hajkorona is jól áll.

A Szinetár Dóra, a Pulitzer Ügy című darabban alakítja a bírónőt, ehhez pedig különleges parókát kapott, amiben igazi retteget ítésszé változhat. Abban pedig biztosak vagyunk, hogy a meleg parókának és a reflektoroknak köszönhetően nem fog fázni a színésznő az előadáson, hiszen ez a hajkorona akár sapkaként is használható lenne.

Forrás: Facebook/Szinetár Dóra

„A bírónő felkészült! A Pulitzer Ügy tárgyalása kezdődik!" – írta a kép mellé Dóra.

Miért halt meg Mágnás Elza? http://www.life.hu/kult/20160317-filmkritika-felvilag.htmlAz I. világháború kitörése előtt a magyar bulvársajtó a hírhedt luxuskurtizán, Mágnás Elza (Kovács Patrícia) halálhírétől volt hangos. Elza holttestére egy a Dunából kihúzott utazókosárban találtak rá. A nő meggyilkolására több embernek is lehetett indítéka: a kitartójának, Maxnak (Kulka János); a szeretőjének, Gergelynek (Sándor Péter), a komornájának, Rózsinak (Gryllus Dorka) és az új cselédnek, Katónak (Döbrösi Laura). Istók Levente kritikája. KultAz 5 legnevetségesebb kritika, amelyekkel a filmeket illettékhttp://www.life.hu/kult/20160317-6-nevetseges-kritika-es-panasz-amelyet-filmekre-tettek.htmlAz Amazon Movie Reviews Twitter oldalán gyűjtötte össze azokat a sokszor furcsának ható kommenteket, amelyekkel a felhasználók panaszkodtak egy-egy film megnézése után. KultOrigoA kemény valóság: A balerinák élete képekenhttp://www.life.hu/kult/20160316-oszinte-fotosorozat-a-balerinak-eleterol.htmlSzentpétervár a művészetek egyik központja, de elsősorban az orosz balett szülővárosa, valamint itt él egy tehetséges fotós, aki egyben balett táncos, és akinek a "Soul in Feet" nevezetű projekje által bekukkanthattunk a balerinák életébe. KultOrigoHarrison Ford megcsinálja az Indiana Jones 5-öthttp://www.life.hu/kult/20160316-jon-az-indiana-jones-legujabb-resze-harrison-ford-lesz-a-foszereplo.htmlHosszú évek után újabb résszel jelentkezik a legendás régészprofesszor. A hírek szerint a forgatások hamarosan el is kezdődnek, persze a rég megszokott szereplőkkel. KultOrigoRöhrig Géza szerint ő nem érdemelte meg a Kossuth-díjathttp://www.life.hu/kult/20160316-rohrig-geza-szerint-o-meg-tul-fiatal-a-kossuth-dijhoz-nem-tett-le-annyit-az-asztalra.htmlA Saul fia főszereplője szerint sem színészként, sem költőként nem tett még le annyit az asztalra, hogy díjat érdemelne. Kult--Lassú ütemek, tengerpart, elvágyódáshttp://www.life.hu/kult/20160310-kulturalis-programajanlo-marcius-10-13.htmlVégre itt a hosszúhétvége! Négy teljes napig csak azt csináld, amihez kedved van. Vidd el pasidat a város legmenőbb koncertjeire vagy legyetek űrhajósok néhány órára. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.