Bridget Jones film videó előzetes Renée Zellweger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan láthatjuk, hogyan folytatódnak a világ egyik leghíresebb szinglijének kalandjai. Majdnem minden régi szereplő visszatér a folytatásban! 

Patrick Dempsey, Renée Zellweger, Colin Firth és Emma Thompson - ők mind-mind helyet kaptak az új epizódban, mely a Bridget Jones's Baby nevet kapta. A filmnek Helen Fielding harmadik regényéhez nincs sok köze, de mi így is nagyon fogjuk szeretni! A premier szeptember 19-én lesz az Egyesült Királyságban, magyar premierről egyelőre nem tudunk.

Íme, az előzetes:

Ilyen kreatív WC-jelzéseket még nem láttál - Fotók!http://www.life.hu/kult/20160323-vicces-wc-tablak-igy-jelzik-tobb-helyen-az-illemhelyiseget-kreativ-fotok.htmlKinek ne lenne olyan élménye egy mellékhelyiségről, amikor inkább összeszorította a fogát és visszatartotta a dolgot, mintsem belépett volna? Most nem ezeket a helyeket szeretnénk megmutatni, hanem az ellentettjüket! Kult--A bundás Jézus meghódította a világothttp://www.life.hu/kult/20160321-sok-rajongoja-van-a-bundas-jezusnak.htmlA turisták óriási érdeklődésére való tekintettel látogatóközpontot nyitottak abban a spanyol kápolnában, ahol négy éve egy idős asszony átfestette a Jézus Krisztust ábrázoló freskót, amely azóta bundás Jézus néven lett világszerte ismert. KultOrigoSzinetár Dóra extrém hajra váltotthttp://www.life.hu/kult/20160321-szinetar-dora-szineszno-extrem-hajra-valtott-egy-szindarab-kedveert.htmlA színésznő egy szerep kedvéért váltott igazi bírónőnek kijáró frizurára, neki azonban még ez a hajkorona is jól áll. Kult--Harrison Ford megcsinálja az Indiana Jones 5-öthttp://www.life.hu/kult/20160316-jon-az-indiana-jones-legujabb-resze-harrison-ford-lesz-a-foszereplo.htmlHosszú évek után újabb résszel jelentkezik a legendás régészprofesszor. A hírek szerint a forgatások hamarosan el is kezdődnek, persze a rég megszokott szereplőkkel. KultOrigoRöhrig Géza szerint ő nem érdemelte meg a Kossuth-díjathttp://www.life.hu/kult/20160316-rohrig-geza-szerint-o-meg-tul-fiatal-a-kossuth-dijhoz-nem-tett-le-annyit-az-asztalra.htmlA Saul fia főszereplője szerint sem színészként, sem költőként nem tett még le annyit az asztalra, hogy díjat érdemelne. Kult--Magyarországon gyűjt kulcsokat a világhírű japán művész http://www.life.hu/kult/20160309-vilaghiru-japan-muvesz-kulcsokat-gyujt-barki-bevihet-otthonrol-szentendre.htmlKülönleges kiállítás nyílik a Szentendrei Képtárban, ahol a japán Chiharu Shiota Emlékeső című installációja látható 2016. május 13-tól. A neves művész a kiállítóteret piros fonalakkal hálózza be, melyekre fémkulcsokat helyez - összesen tizenötezer darabot. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.