Boldog házaspárként kapták le Dakota Johnsont és Jamie Dornant

Forrás: AFP -
házasság Christian Grey Anastasia Steele könyv A sötét ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sötét ötven árnyalatának forgatása már javában zajlik, és könnyen lehet, hogy a film nem követi majd mindenben a könyvet.

Aki rajongója az Ötven árnyalat-trilógiának, az biztosan tudja, mivel ért véget a második könyv. Mr. Grey A sötét ötven árnyalatának végén megkérte Ana kezét, aki természetesen igent mondott. A film forgatásáról kikerült fotók alapján viszont a mozi valószínűleg továbbmegy a történetben!

Forrás: AFP

A képek alapján mindkét színész kezén gyűrű virít, ebből arra lehet következtetni, hogy a második filmben már az esküvő is megtörténik, és boldog házaspárként is láthatjuk majd a vásznon a szerelmeseket.

Ezt az 5 könyvet olvasd el, mielőtt meghalszhttp://www.life.hu/kult/20160412-ezt-az-5-konyvet-olvasd-el-mielott-meghalsz.htmlÖsszeállítottuk a könyv "bakancslistánkat", melyen 5 olyan könyv szerepel, amit feltétlenül el kell olvasnod, mielőtt feldobod a bakancsodat. Nézzük csak! Kult--Otthagyja a Játékszín vezetői székét Németh Kristóf http://www.life.hu/kult/20160412-tavozik-a-jatekszin-elerol-nemeth-kristof.htmlNémeth Kristóf távozik a Játékszín éléről, mivel nézetkülönbségek adódtak közötte és a színház vezetősége között. Kult--Különleges kávéra vágysz? Itt a Jóbarátok-latte! http://www.life.hu/kult/20160411-jobaratok-kave-elkepeszto-video-kulonleges-italkoltemeny-egy-baristatol.htmlMichael Breach arról lett híres, hogy különböző kávékölteményeket készít, melyeket az interneten dokumentál. Most egy újabb csodás videó került fel, melyen kedvenc sorozatunk tagjai szerepelnek. Kult--Kiderült! Ennyire fedi a valóságot A szürke ötven árnyalatahttp://www.life.hu/kult/20160411-egy-szex-szakiro-sulyosan-kritizalta-a-szurke-otven-arnyalata-irojat.htmlBár a botrányos könyvsorozat és a film tartalmaz olyan elemeket, amelyek valóban a szadomazochista szubkultúrát jellemzik, de egy népszerű amerikai szex-szakíró szerint az írónő mégsem értette meg ennek a fajta szexualitásnak a pszichológiáját. KultOrigo"A félelemnél és szerelemnél nincs erősebb emberi érzés" - Szerelmes idézetek legendás sorozatokbólhttp://www.life.hu/kult/20160409-a-legszebb-szerelmes-idezetek-hires-sorozatokbol.htmlVannak sorozatok, amelyeket lehetetlen megunni, amelyeknek bár kívülről fújjuk az összes részét, mégis újra és újra képesek vagyunk végignézni őket. Az alábbiakban a Life.hu kedvenc sorozataiból válogattunk, egészen pontosan kedvenc sorozataink legszebb szerelmes idézeteit gyűjöttük össze. KultOrigoSookie sem hiányzik majd a Szívek szállodája folytatásásbólhttp://www.life.hu/kult/20160409-sookie-melissa-mccarthy-sem-hianyzik-majd-a-szivek-szallodaja-folytatasasbol.htmlKészül a Szívek szállodája folytatása, és utolsónként a Sookie-t játszó Melissa McCarthy is bejelentette, hogy visszatér.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.