Udvaros Dorottya: "Végre sikerült kiszednem magamból a kínzó fájdalmat"

Forrás: MTI/Kallos Bea -
anyaság színdarab Udvaros Dorottya fájdalom karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Ingmar Bergman filmjének nemrég bemutatott színpadi változatában, az Őszi szonátában élte át újra azt a problémát, hogy milyen egyszerre a karrierben és a gyereknevelésben teljesíteni. 

Amikor Udvaros Dorottya kisfia még gyermek volt, sokat vívódott azon, hogy színészi karrierje miatt nem tud elég időt tölteni vele. Dorottya most arról mesélt az új darab kapcsán, hogyan sikerült feldolgoznia a múlt fájdalmait – írja a Story.

Forrás: MTI/Kallos Bea

„Azt a rengeteg kínzó és fájó problémát, amelyet évek óta hurcolok magamban, végre sikerült kiszedni, kijátszani magamból. Egykor én sem voltam együtt az édesanyámmal, mert ő is egy megszállott színésznő volt, és sajnos az én gyerekem sem kapott belőlem annyit, amennyit egy gyereknek kapnia kell" – mesélte Dorottya.

Több millió forint értékben kelt el Harrison Ford legendás kabátja http://www.life.hu/kult/20160413-harrison-ford-star-wars-kabatja-tobb-millio-forint-ertekben-kerult-arveresre.htmlHan Solo legendás bőrkabátja 191 ezer dollár, azaz több mint 50 millió forint értékben kelt el a minap egy árverésen. KultOrigoA kígyó, ami valójában torta - Játékos csendéletek Andy Warhol ihletésébenhttp://www.life.hu/kult/20160413-jatekos-csendeletek-a-pop-art-es-andy-warhol-ihleteseben-paul-fuentes-fotostol.htmlA fényképezőgép, amely igazából mosógép, a csábító piros rúzs töltény véggel és a tortának álcázott piton - íme, a 21. század pop-art kultúrája képekben. KultOrigoÍme, 5 film, amit látnod kell mielőtt meghalszhttp://www.life.hu/kult/20160413-ime-5-film-amit-latnod-kell-mielott-meghalsz.htmlLegutóbb összeállítottuk a könyves "bakancslistánkat", de ha inkább egy jó filmhez lenne kedved, akkor következzen az az 5 film, amit mindenképpen látnod kell, mielőtt feldobod a bakancsodat! KultEzt az 5 könyvet olvasd el, mielőtt meghalszhttp://www.life.hu/kult/20160412-ezt-az-5-konyvet-olvasd-el-mielott-meghalsz.htmlÖsszeállítottuk a könyv "bakancslistánkat", melyen 5 olyan könyv szerepel, amit feltétlenül el kell olvasnod, mielőtt feldobod a bakancsodat. Nézzük csak! Kult--Caravaggiónak tulajdonított festményt találtak egy padláson Franciaországbanhttp://www.life.hu/kult/20160410-caravaggionak-tulajdonitott-festmenyt-talaltak-egy-padlason-franciaorszagban.html A francia kulturális minisztérium megtiltotta, hogy a szakértői vizsgálatok előtt elhagyja Franciaország területét az a Caravaggio olasz festőművésznek tulajdonított olajfestmény, amelyre egy dél-franciaországi ház padlásán bukkantak két éve.KultLetépett mellbimbók, húsbárddal gyilkolók – Íme, a világ 7 leghalálosabb sorozatgyilkosa (18+)http://www.life.hu/kult/20160404-letepett-mellbimbok-husbarddal-gyilkolok-ime-a-vilag-7-leghalalosabb-sorozatgyilkosa-anatoly.htmlSzörnyű bűntettek elkövetői, akik végül megkapták megérdemelt büntetésüket. Cikkünkben a világ legszörnyűbb sorozatgyilkosait gyűjtöttük össze. Jobb, ha csak így nézel szembe velük! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.