Lena Headey: "A Trónok harca néha megalázó tud lenni"

Forrás: HBO -
színésznő Lena Headey sztár Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a 40 éves angol színésznő imádja az általa alakított anyakirálynő szerepét, sokszor megalázónak tartja a felvett jeleneteket. A tavalyi évadban például számtalanszor kért dublőrt maga helyett. 

Lena Headey a Trónok harca 5. évadának egyik meghatározó jelenetében pucéran sétál végig több száz ember előtt. Bár ez a filmben így tűnik, a valóságban egy másik színésznő teste látható a képernyőn, méghozzá Lena arcával. A CGI trükkre azért volt szükség, mert a sztár nem akarta vállalni a dolgot, főleg, hogy akkor már várandós volt - írja a Dailymail.

Lena Headey a Trónok harcában Forrás: HBO

"Sokkoló volt kivülről nézni a dolgot. A Trónok harca néha megalázó tud lenni a karaktereivel, és ezt sokszor meg is könnyezem.

Én nem idegenkedek a meztelenségtől, de ezt nem akartam beválllani. Tudom, hogy végeznem kell a munkámat, de vannak dolgok, melyek már nekem is erősek" - nyilatkozta a sztár. Az új évad április 25-től látható Magyarországon.

Beindultak a Trónok harca hősnői

A női sors Westeroson cseppet sem leányálom: minden idők tán legnagyobb szabású televíziós szériájának műfaja ugyan történelmi fantasy, de ez a kosztümös fantáziavilág kegyetlen kihívásokat állít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.