Így néznek ki most az ezredforduló sztárjai - Nosztalgikus fotók!

fotó sztárok Eminem énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény rapperek, bomba csajok, pörgős nóták. Az ezredforduló idején számtalan világsztár indult útjára, közülük sokan a mai napig telt házas koncerteket adnak. Összegyűjtöttük a kedvenceinket a 2000-es évek elejéről. 
Britney Spears, Eminem, Justin Timberlake. Ugye, nem kell őket bemutatni? Ők csak pár név arról a hosszú listáról, ami a 2000-es évek elején befutott sztárokat sorolja. Bár sokan közülük visszavonultan élik a hétköznapjaikat, a mai napig adnak egy-két koncertet. Nézzük, hogyan változtak az elmúlt években.
/1604/Ennyi2016422172855
Kovács Patrícia: "Amikor kiírnak próbára, felveszem a színésznői kabátot" http://www.life.hu/kult/20160422-kovacs-patricia-szineszno-vak-lanyt-alakit-legujabb-darabjaban.htmlJótékonysági előadásra várják a nézőket április 26-án, az Orlai Produkciós Iroda Várj, míg sötét lesz! című darabjával. A bevételt a Suhanj! Alapítványnak ajánlották fel egy Magyarországon egyedülálló, látás- és mozgássérültek számára alkalmas, de épek által is igénybe vehető, integratív fitness-terem kialakításának támogatására. Kult--Így ünnepel Anglia: II. Erzsébetet ajándékokkal köszöntötte a nép http://www.life.hu/kult/20160421-erzsebet-kiralyno-szuletesnap-igy-unnepel-a-nep-elkepeszto-pompa-ajandekok.htmlHatalmas fényűzés, pompa, és mulatságok. Ma ünnepli 90. születésnapját a brit történelem leghosszabb ideje uralkodó koronása, II. Erzsébet királynő, melynek alkalmából az egész ország ünnepel. KultNorthfotoEttől neked is kicsordul a könnyed! Íme, egy újabb Oscar esélyes alkotás http://www.life.hu/kult/20160419-rabszolgalazadas-szomoru-pillanatok-meghato-elozetest-kapott-a-film-oscar-eselyes.htmlA most kiadott előzetesnek hála végre mi is belenézhetünk Nate Parker agyondicsért, egy rabszolgalázadást elmesélő filmjébe. A The Birth of a Nation biztosan megríkatja majd a közösnéget. KultOrigoJön a Neveletlen hercegnő 3, de vajon Anne Hathaway főszereplésével?http://www.life.hu/kult/20160420-az-mar-biztos-hogy-elkeszul-a-neveletlen-hercegno-3-de-anne-hathaway-foszereplesevel.htmlAz már biztos, hogy érkezik a Neveletlen hercegnő 3., ám sokáig kérdéses volt, hogy vajon Anne Hathaway visszatér-e Mia Thermopolis Renaldi szerepébe. A válasz immár hivatalos: igen! Kult--Felvették a Mount Everest egyik legnagyobb tragédiájáthttp://www.life.hu/kult/20160419-mount-everest-tragedia-serpa-baleset-meghalt-tizenhat-serpanak-allit-emleket-musor.htmlÁprilis 24-én érkezik a Discovery Channel adására a Serpa című dokumentumfilm, amellyel a csatorna a két évvel ezelőtti tragédiára emlékezik, a Mount Everesten akkor meghalt tizenhat serpának állít emléket. KultÚjabb magyar világsiker! Tóth Luca is ott lesz Cannes-banhttp://www.life.hu/kult/20160418-toth-luca-magyar-nagyjatekfilm-az-idei-cannes-i-filmfesztival-programjaba-siker.htmlKét animációs rövidfilmmel már biztosan ott leszünk a világ legfontosabb filmes eseményén. És mindkettőt nő rendezte. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.