Izgalmas programok a hétvégére - Íme, a legtutibb tippek!

kultúra fesztivál koncert mozi Budapest programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koncert, fesztivál, és mozi is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

Flipper Öcsi születésnapi emlékkoncert

MOM Kulturális Központ

2016.máj. 29. 20 óra

A 80-as évek egyik legjelentősebb színpadi előadója Flipper Öcsi (1962. máj. 29. – 2008. nov. 25.) volt. Olyan meghatározó együttesek frontembereként szerették meg az emberek, mint a Hungária (1982-83), a Dolly Roll (1983-87), és a STEP (1987-90). Nyolc évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy dalain keresztül, méltóképpen megemlékezzünk róla és páratlanul sikeres karrierjéről. A fellépők és a szervező (Tereh István „Öcsi”) szándéka szerint ez a születésnapi koncert olyan lenne, mint amilyen Öcsi volt: vidám, jókedvű, remek hangulatú és még lehetne sorolni a jelzőket, amik olyan szerethetővé tették ezt a nagyszerű embert. Ezen az estén olyan rangos előadók emlékeznek rá, akik dolgoztak vele éveken keresztül; tisztelték, szerették őt.

Forrás: www.flipper.mindenkilapja.hu

MIÉNK A VÁR!

Vajdahunyadvár, Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár

Május 14-16.

A pünkösdi hétvégén az eddigi évekhez hasonlóan ismét várják a hagyományok, a történelem, a kalandok, a játékok iránt érdeklődő, értékes szórakozást kedvelő közönséget. A látogatók megismerkedhetnek várainkkal, kulturális és történelmi hagyományainkkal. A családi szórakozást viselet- és fegyverbemutatók, felvonulások, íjászversenyek, színpadi programok - lovagi játék, zene, tánc, bábszínház - teszik teljessé. Törökkori magyar és török táborral és mai haditechnikákkal ismerkedhetnek. A Mezőgazdasági Múzeum egyedi ajánlatai, a Hadtörténeti Múzeum történeti kiállítása, várrekonstrukciók bemutatása, múzeumpedagógiai foglalkozások, valamint a játékkiállítás, és játszóház biztosítják a kellemes hangulatot.

Fotó: MTI/Faluldi Imre

Nyárindító Punnany Hétvége

Budapest Park

Május 13-14.

A Fel kislemez-trilógia második része május közepén jelenik meg, csaknem három évvel a sorozatot elindító Fel#1 után. A folytatás azért húzódott ilyen sokáig, mert az utóbbi időben a fiúknak annyi koncertjük volt, hogy nem tudtak eleget a foglalkozni a dalírással. A Fel#2 lemezbemutató koncertje május 13-án lesz a Budapest Parkban. A két napos koncerten a fiúk számtalan meglepetéssel, és vendégfellépővel várják a rajongókat.

Forrás: Punnany Massif

Rossz szomszédság 2

A Cinema City összes mozijában

Míg az első részben egy fiúklubbal, addig a másodikban egy lányszövetséggel hadakozik a kisgyermekes házaspár. Az egyetemista lányok fegyverként használják a szexualitásukat is. Vicces filmélmény lehet, ha ezt választják a mozis palettáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.