Bréking! Film készül Bihari Viku sikerblogjából - Ő lesz a főszereplő is

Forrás: Facebook/Bihari Viktória -
film Tékasztorik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt évig írta Viki a blogját, és nagyon gyorsan népszerű lett. Bejegyzései vírusként terjedtek a neten Facebook-oldalát azóta is 40 ezren követik. Most elárulta, bolgját megfilmesítik. 

"Olyan filmes szakemberrel hozott össze a sors, aki fillérekből képes remek mozit készíteni, s ezt többször bizonyította már. Ráadásul kettőnk közül ő az elszántabb, még a főszerep eljátszására is sikerült rávennie. Hiába érveltem, hogy nem jártam színművészetire, azt válaszolta, az ő anyja sem végezte el a vendéglátóiparit, mégis fenséges székelykáposztát készít, úgyhogy ne aggódjak. A szövegek és a sztorik helyett a hangulat, a helyszínek és persze a figurák köszönnek majd vissza a kerek történetben. Fater szerepére például Csuja Imrét néztük ki, aki nyitottnak tűnik erre. A for­gatás júliusban kezdődne, a bemutatót februárra tervezzük, ha összejön a pénz a rajongóktól és a szponzoroktól. Közönségi finanszírozásban gondolkodunk, így biztosítva, hogy valóban az ke­rüljön a vászonra, amit megálmodtunk" – mondja a tervekről a Blikknek Viku.

Forrás: Facebook/Bihari Viktória

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.