"Lehet, hogy a világ süket, de büszke vagyok rád, Freddie" - Ezt üzeni Magyarország!

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand -
Magyaroroszág Freddie Fehérvári Gábor Alfréd Eurovíziós Dalfesztivál Stockholm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Freddie hazatért Stockholmból, de vigasztalhatatlan. A rajongói és a kommentelők persze igyekeznek tartani a lelket kedvencükben, és biztosítani őt a támogatásukról. Ezekből a hozzászólásokból szemezgettünk.

"Bárki mondja, hogy nem szerették kint, ez NEM igaz!! Itthon, s kint is, ahogy Freddie is érezte, SZERETTÉK és erősnek titulálták a dalunkat. Szóval senki ne érezze, hogy nem alkalmas dallal ment ki Freddie, csalódottságát értem, de ugyanúgy szeretem, mintha a top 5ben lenne a helyezése" - írta egy kommentelő a Eurovision Hungary oldalára.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Britta Pedersen

"Csak szeretni lehet ezt a dalt. Mind a két előadás pontos és tökéletes volt. Legjobb 10 között kellett volna lennie. Ezt a versenyt is, mint minden mást, bekebelez a politika. Ne csüggedj Freddie! Örülj annak, hogy a magyarok szeretnek!"

"Ne búsúlj Freddie! Nem rajtad múlt!! Ez Európa!! Én benne csalódtam! Nekünk győztes vagy!!"

"Csak jól érezheti magát, hiszen Ő semmiben sem hibás, hanem a politika, amit ebbe a versenybe nem lett volna szabad belevinni.Nálunk Ő az első, és az is marad."

"Bárki bármit mondd, Freddie volt a legjobb. Összes dalt véighallgatva ez volt a legerősebb. Megértem, amiért szomorú, de ahogy hallhattuk, rengeteg külföldi is imádja, ami nagy szám, de még nagyobb szám, hogy az itthoniak is imádják."

A magyar csapat Forrás: Andres Putting

"A show jó volt, a pontozás katasztrolfális. Itt mindent pontoztak, csak a dalokat nem. És Freddie dobogós! - legalábbis szerintem."

"Én azt gondolom, hogy helyezéstől és mindentől teljesen függetlenül is Freddie EMELT FŐVEL távozhatott és utazhatott haza a ESC-ról, mivel ezzel a kiváló dallal, továbbá a rendkívüli tehetségével és magas szintű énektechnikai tudásával semmi szégyenkeznivalója nincs, úgyhogy aggodalomra semmi ok! A Eurovision-nal mindenképpen csak nyert, mivel nemzetközi szinten a szakma és a közönség megismerték a nevét és előadóművészként egyaránt!

Nagyon sok előadó tanulhatna tőle SZAKMAILAG és EMBERILEG egyaránt, pedig még csak ezután indul be igazán a pályafutása és a karrierje!"

"Szomorú, hogy egy dalversenyen nem a dalok döntenek! Ezért búsulni sem érdemes! Freddie, Te abszolút odatetted magad, mert szuper voltál! Mi továbbra is szeretünk és várjuk a további klassz dalaid! Nálam az Eurovíziós Dalfesztivál ezennel leszerepelt, többet meg sem nézem!"

"Akárhányadik is Freddie, ő a győztes, és kész. Politika ide vagy oda, az eddigi legjobb énekest küldtük ki, és ezen semmilyen szám (még a 19 sem) változtathat. Lehet, hogy a világ süket, de büszke vagyok rá, hogy mi, MAGYAROK idén nem voltunk azok. Végre nem égtünk be. Ez a lényeg, semmi más."

"Kedves Freddie! Nem szabad ezt mellre szívni, hiszen mindenki, akinek szeme, füle és szíve van, tudja, nem volt igazságos a döntés! A lényeg az szerintem, hogy meg tudta mutatni a "világnak", micsoda tehetségek vannak itt Magyarországon! Mi tudjuk, szerintem most már ők is.Kívánok még nagyon sok sikert a munkájához és fel a fejjel!!!!!"

"Nem kell szomorkodni, Freddie, 100%-os teljesitményt ért el! Sajnos az előadóknak rá kell, hogy jöjjenek, ez a verseny már nem a dalokrol szól, hanem a politikáról, és hogy

melyik országok kedvelik egymast..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.