Így néznek ki most az Amerikai pite legendás sztárjai - Fotó!

film fiatalok Amerikai pite kultfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 17 évvel ezelőtt vetített Amerikai pite kétség kívül évekig a fiatalok kultfilmjének számított. A szereplők közül sokan még ma is népszerű szereplőnek számítanak egy-egy hollywoodi produkcióban, hála a legendás mozinak. 

A film egy 1999-es vígjáték, az Amerikai pite-sorozat első része, mely a tinédzserek első szexuális próbálkozásairól szól. A film középpontjában négy végzős gimnazista áll, akik egy furcsa fogadást kötnek: el kell veszíteni a szüzességüket a szalagavató bál estéjéig. A szereplők számtalan vidám percet szereztek nekünk, most megmutatjuk, mennyit változtak az elmúlt évek alatt.

/1605/_gy_n2016520153338
Szendy Szilvi elárulta, mi jut eszébe a férfiakrólhttp://www.life.hu/kult/20160520-szendy-szilvi-elarulta-mi-jut-eszebe-a-ferfiakrol.htmlA színésznő a nemek harcáról, a nőkről, és a férfiakról is elmondta rövid, te tömör véleményét. KultOrigoFehér Anna: "Nehéz olyannak látni magamat, amilyen vagyok, és nem olyannak, amilyennek látni szeretném"http://www.life.hu/kult/20160515-feher-anna-interju-meg-mindig-szeretettel-gondol-a-szomszedokra.htmlTúlzás nélkül állítható, hogy Fehér Annáért egy egész ország rajong. A Jászai Mari-díjas színésznő a nagy sikerű Szomszédok című sorozattal vált ismertté, színházi karrierje miatt pedig méltán emlegetik a legnagyobb művészek között. A József Attila Színház színésznőjével többek közt a kultikus sorozatról, színházról, és arról is beszélgettünk, mire tanították a kudarcok, illetve hogyan sikerül összeegyeztetnie a gyereknevelést a munkájával. KultOrigoFreddie ezt üzente: "Csalódott vagyok..."http://www.life.hu/kult/20160515-freddie-uzent-az-eurovizios-19-hely-utan.htmlAhogy már megírtuk, az Eurovíziós Dalfesztivált Ukrajna nyerte, Freddie a 19. helyen végzett. Az énekes Facebook posztjában kér elnézést rajongóitól. Pedig nincs miért, ugyanis kiváló produkciót láthattunk. Kult--Letépték az Eurovíziós Dalfesztivál műsorvezetőjének ruhájáthttp://www.life.hu/kult/20160514-leteptek-az-eurovizios-dalfesztival-musorvezetojenek-ruhajat.htmlPetra Mede svéd humorista, színész, táncos és televíziós műsorvezető. Ő vezeti idén az Eurovíziós Dalfesztivált, a tavalyi nyertessel, a szuperszexi Mans Zelmerlövvel az oldalán. Persze szombat estére is készültek egy közös produkcióval. Kult--"A szakadt farmert nem tudom ki adta rá... de gáz" - Kommentháború Freddie nadrágjáról?http://www.life.hu/kult/20160514-freddie-fehervari-gabor-alfred-az-eurovizion-a-kommentekbol-szemezgettunk.htmlMagyarország, tűrd be az inged! Ezt üzenték a britek, miután Freddie kockahasat villantott az Eurovízió döntőjében. A magyar kommentelőket viszont nem a jóképű magyar énekes pocija, hanem a gatyája izgatta jobban. A hozzászólásokból szemezgettünk. Kult--Dobó Kata és Árpa Attila egymás oldalán keresik a boldogságothttp://www.life.hu/kult/20160512-dobo-kata-es-arpa-attila-egymas-oldalan-keresik-az-igaz-szerelmet-a-filmvasznon.htmlMindkét sztár élete nagy fordulatot vett, hiszen nemrég váltak el szerelmeiktől. Immár egyedülállóként próbálnak boldogulni az életben - és egymás oldalán. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.