Végleges a Balaton Sound programja - Igazi világsztárok a listán!

Forrás: Balaton Sound Sajtóiroda -
Balaton Sound koncertek fesztivál Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idén tizedik jubileumát ünneplő Soundon már a nulladik napon beüzemel minden helyszín, tehát a fesztivál immár öt teljes napon át, maximális fordulatszámon pörög, július 6. és 10. között.

Rekordszámú, majd 100 nemzetközi sztárvendég teszi tiszteletét a Balaton partján, köztük a korábban már bejelentett Grammy díjas duó, Macklemore & Ryan Lewis, valamint a 2015-ben a világ legjobb DJ párosának választott Dimitri Vegas & Like Mike, a napokban 20-ik születésnapját ünneplő, de máris legkeresettebb lemezlovas, Martin Garrix és a szorosan őt követő negyedik, a trance műfaj királya, Armin van Buuren.

Forrás: Balaton Sound Sajtóiroda

Hozzájuk csatlakozik most újabb 30 nemzetközi név és a magyar zenei élet színe-java, akikkel teljessé vált a több mint 200 fellépőt számláló lista, a 2016-os Balaton Sound zenei programja.

Csatlakozik a fellépőkhöz a nemzetközi tánczenei listák élére beköltöző Duke Dumont és az egész világot meghódító német Andhim duó, de itt lesz Zamárdiban az elképesztő tehetségű és folyamatosan új zenékkel jelentkező Wiley is.

Martin Garrix Forrás: AFP/Michael Loccisano

A Balaton vizére épített Stégen reggeltől-reggelig mennek majd a bulik, többek között fellép Guy Mantzur, az elmúlt években berobbant Watermät, a német nagyágyú Sascha Braemer és H.O.S.H. is. Jó hír a Sound közönségének, hogy a különleges hajós buli külföldi fellépői - Agoria, Rodriguez Jr., Andhim, Adriatique és Peter Kruder a Heineken Beachen is fellépnek majd. A részletes programtábla a www.balatonsound.hu-n érhető el.

Koncz Zsuzsa Szörényi Leventéről nyilatkozott - Ez nem túl hízelgőhttp://www.life.hu/kult/20160525-koncz-zsuzsa-szorenyi-leventerol-nyilatkozott.htmlBár Koncz Zsuzsa sokszor dolgozott együtt Szörényi Leventével, elárulta, soha nem voltak jó barátok: sőt... Kult--Több, mint 31 millióért kelt el Marilyn Monroe egyik ikonikus fotójahttp://www.life.hu/kult/20160520-elarverezik-richard-avedon-leghiresebb-fotoit-amiket-marilyn-monroerol-keszitett.htmlA Sotheby's aukciósház elárverezte Richard Avedon amerikai fotóművész leghíresebb felvételeit, köztük Marilyn Monroe egyik ikonikus fotóját is, ami valakinek több, mint 31 millió forintot ért. KultOrigo"Itt nem volt testdublőr" - Meztelen jelenetéről vallott a Trónok harca sztárjahttp://www.life.hu/kult/20160517-emilia-clarke-a-tronok-harca-szinesznoje-meztelen-jeleneterol-vallott.htmlA világszerte népszerű sorozat színésznője, Emilia Clarke tisztázta a legutóbbi, anyaszült meztelenül készült jelenetéről terjedő pletykákat. Vigyázat, spoilerveszély! Kult--Halott hírességeket elevenít meg egy fiatal lány http://www.life.hu/kult/20160517-egy-17-eves-lany-fotoin-amul-a-vilag-halott-konyvszereplok-es-szinesznok-portrei.htmlAnnelies Maria Francine azzal vált híressé az Instagramon, hogy ismert színészek vagy mesekarakterek bőrébe bújik, majd lefotózza magát. KultOrigo"Lehet, hogy a világ süket, de büszke vagyok rád, Freddie" - Ezt üzeni Magyarország!http://www.life.hu/kult/20160516-freddie-fehervari-gabor-alfred-csalodott-de-a-rajongok-vigasztalo-uzeneteket-kuldenek.htmlFreddie hazatért Stockholmból, de vigasztalhatatlan. A rajongói és a kommentelők persze igyekeznek tartani a lelket kedvencükben, és biztosítani őt a támogatásukról. Ezekből a hozzászólásokból szemezgettünk.Kult--A világirodalom 5 legromantikusabb regénye, amit el kell olvasnod, mielőtt meghalszhttp://www.life.hu/kult/20160514-a-vilagirodalom-5-legromantikusabb-regenye-amit-el-kell-olvasnod-mielott-meghalsz.htmlTragikus szerelmek, sírós happy endek, vívódás, ármány, megbocsájtás - romantikus regényeket olvasva elmédet messze repítheted a valóságtól, miközben te magad is átéled azokat a mély érzelmeket, amelyek a mennybe repítik vagy a pokolba taszítják a könyv főhősét. Az alábbiakban összeállítottuk a Life.hu szubjektív listáját. Íme, az öt romantikus regény, amelyet szerintünk egyszer mindenkinek el kell olvasni. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.