Novák Péter elárulta, mit tart még ma is szexinek

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Novák Péter Szegedi Szabadtéri Színpad Keresztes Ildikó Szegedi Szabadtéri Játékok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, amit nagyon hosszú éveken keresztül lehet rajongásig szeretni, ami annyira időtlen, hogy Novák Péter számára még ma is szexinek számít.

A magyar színész szenvedélyesen, szerelemben él, de a színház az, ami igazán életben tartja. Elárulta, hogy a néptánc az a műfaj számára, amit ma is szexinek tart, de nemcsak ez derül ki Novák Péterről. Elmondja véleményét Keresztes Ildikóról, és arról is, mi számára a világ közepe.

Koncz Zsuzsa Szörényi Leventéről nyilatkozott - Ez nem túl hízelgőhttp://www.life.hu/kult/20160525-koncz-zsuzsa-szorenyi-leventerol-nyilatkozott.htmlBár Koncz Zsuzsa sokszor dolgozott együtt Szörényi Leventével, elárulta, soha nem voltak jó barátok: sőt... Kult--Újra megjelenik Michael Jackson leghíresebb szólóalbumahttp://www.life.hu/kult/20160524-ujra-megjelenik-michael-jackson-leghiresebb-szoloalbuma.htmlHanglemezen és CD-n is kiadja a Sony Records az Off the Wallt, Michael Jackson híres szólólemezét. Ez annak idején már az ötödik szólóalbuma volt Jacksonnak, mégis ez hozta meg számára a világhírnevet. Mindössze 20 éves volt ekkor. Kult--25 év után film készül A szépség és a szörnyetegből - Előzetes! http://www.life.hu/kult/20160524-a-szepseg-es-a-szornyeteg-elso-elozetes-emma-watson-lesz-a-foszereplo-video.htmlElkészült a legszebb Disney-klasszikus filmes változata, melynek főszerepét Emma Watson kapta meg. A stáblista láttán leesett az állunk! Kult--A várandósan ragyogó Liptai Claudia búcsút intett a színpadnak!http://www.life.hu/kult/20160524-a-varandos-liptai-claudia-bucsut-intett-a-central-szinhaznak.htmlAz egyik legfontosabb szerepre készül Claudia, hiszen második gyermekét várja a műsorvezető. A színpadtól egy időre búcsút kell mondani a színésznőnek. KultOrigoLikó Marcell, a Vad Fruttik frontembere: "A drogok kinyitottak bennem egy kaput"http://www.life.hu/kult/20160523-vad-fruttik-liko-marcell-interju-a-drogokrol-zenerol-eletrol-es-a-magyar-popkulturarol.htmlA 37 éves énekes élete korántsem mondható eseménymentesnek. Személyiségfejlődését nagyban befolyásolta a családja által adott ingerek és sérelmek, melyeket dalszövegekben és versekben adott ki magából. Főiskolás éveit "drogos utazásként" említi, mely nagy hatással volt a későbbi művészetére. Kult--Imádod megmutatni, hogy mit eszel? Akkor ez az alkalmazás neked szól!http://www.life.hu/kult/20160523-ime-egy-telefonos-alkalmazas-a-lelkes-es-amator-etelfotosoknak.htmlA lelkes amatőr ételfotósok most örülhetnek, ugyanis a gasztroblog és az Instagram modern egyesüléseként megszületett a Dysh nevezetű alkalmazás, amelyen bemutathatjuk, hogy milyen volt a legutóbb kóstolt étel. KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.