Csengetett, Mylord? sorozat akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teddy, a cselédlányokat üldöző nőcsábász; Cissy, a Meldrum család legidősebb, megbotránkoztatóan modernista, leszbikus lánya vagy éppen James Twelvetrees, a céltudatos, elhivatott, beképzelt lakáj - felejthetetlen szereplői egy kultikus angol sorozatnak. Lássuk, hogy néznek ki a Csengetett, Mylord? szereplői manapság.

A sztorit mindenki ismeri: Az 1920-as években járunk London egy előkelő negyedében, ott él a megözvegyült Lord Meldrum az öccsével, anyósával és két lányával. Na meg persze cselédséggel! A házban szolgáló szakácsnő, inas, komornyik, szobalány élete szorosan összefonódik őlordsága és családja életéve, gyakran túlságosan is... A Csengetett, Mylord? című brit sorozat fanyar angol humorával görbe tükröt állított az arisztokrácia és az „alsóbb" osztályok elé. A négy évadot átölelő solrozatot eredetileg a BBC One csatorna sugározta 1988 és 1993 között, vagyis már több mint húsz év eltelt a lezárás óta.

Hogyan néznek ki ma a főszereplők? Lapozd végig galériánkat!

/1606/_gy_n20166315408

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.